Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο καφές, δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω πως δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε αν δεν γευτούμε την πρώτη γουλιά καφέ το πρωί, ή πόσες φορές μας έχει δώσει την ενέργεια για να ξενυχτήσουμε και να τελειώσουμε τις δουλειές μας. Παρά το γεγονός όμως ότι αποτελεί ένα συστατικό επιβίωσης για πολλούς, ο καφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό ομορφιάς. Πώς; Ο καφές κάνει θαύματα στην επιδερμίδα μας γιατί χάρη στην απολέπιση που απομακρύνει όλες τις βρωμιές από τους πόρους, δεν αφυδατώνει το δέρμα και χαρίζει απίστευτη απαλότητα.

Δες το παρακάτω βίντεο για να μάθεις τον πιο απλό τρόπο να κάνεις μόνη σου απολέπιση στο σώμα και πρόσωπο.

Τα συστατικά που θα χρειαστείς είναι απλά και σίγουρα θα τα βρεις στο σπίτι σου:

1. 1 κούπα ζάχαρη

2.1 κούπα καφέ

3. Λάδι καρύδας

4.Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

1.Ανακάτεψε τον καφέ και την ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ.

2.Πρόσθεσε το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο.

3.Ανακάτεψε όλα τα συστατικά με μία σπάτουλα ή με τα χέρια σου, και στη συνέχεια τοποθέτησε το σκραμπ σε ένα βάζο για να το χρησιμοποιείς στο μπάνιο σου.

Όταν κάνεις απολέπιση, μην ξεχνάς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο σου με κυκλικές κινήσεις για πέντε λεπτά. Προσοχή στα μάτια! Άφησέ το για 15 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική ή  λιπαρή, η ενυδατική κρέμα δεν είναι απαραίτητη.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response