40+ ιδέες για το καλύτερο μανικιούρ που έχεις κάνει ποτέ

Έχεις εξαντλήσει όλες τις επιλογές και ακόμη σκέφτεσαι τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου; Θα σε βγάλουμε από την δύσκολη θέση, γιατί παρακάτω ακολουθούν οι πιο μοντέρνες ιδέες και προτάσεις για να βάψεις τα νύχια σου  με τα top trending βερνίκια, και να είσαι πιο στιλάτη από ποτέ.

Δες λοιπόν τις καλύτερες ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου με τα  χρώματα που είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν και διακόσμησέ τα με τα καλύτερα και ιδιαίτερα σχέδια. Βρες αυτό που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου, και κάνε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ.

Εξάλλου, κανένα outfit δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς περιποιημένα νύχια. Θα δεις όλες τις επιλογές, από τα πιο κλασσικά χρώματα για τα νύχια όπως το nude, αλλά και μέχρι τα πιο έντονα – τα μαύρα και τα μεταλλιζέ.

Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι και κλείσε ραντεβού για να κάνεις το καλύτερο μανικιούρ που έχεις κάνει ποτέ.

Nude νύχια

Η αξία ενός nude μανικιούρ δεν πέφτει ποτέ στο χρηματιστήριο της μόδας.Παραμένει η κλασσική επιλογή για να πας στη δουλειά σου, ή να παρευρεθείς στο γάμο ή στη βάπτιση που είσαι καλεσμένη. Τα παρακάτω μανικιούρ αποτελούν πάντα μία safe επιλογή που θα εντυπωσιάσουν.

Μην ξεχνάς πως τα αξεσουάρ είναι αυτά που έχουν την δύναμη να αναδείξουν ακόμη περισσότερο ένα μανικιούρ. Αν έχεις επιλέξει να κάνεις ένα απλό nude μανικιούρ, τότε δεν έχεις να φοβάσαι ότι θα είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Το nude μανικιούρ είναι επίσης ιδανικό για να το διακοσμήσεις με στρας ή glitter και να το κάνεις ακόμη πιο προσωπικό! Το χρώμα και τα σχέδια στα νύχια είναι και αυτό ένας τρόπος να εκφράσουμε το στυλ μας.

Ματ παστέλ αποχρώσεις βερνίκια

Αυτή τη σεζόν οι συνδυασμοί των παστέλ χρωμάτων είναι πολύ αγαπητή επιλογή. Αν θέλεις κάτι μοντέρνο, χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξε ένα από τα παρακάτω μανικιούρ και να είσαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσεις.

Έχουμε επιλέξει για σένα τα καλύτερα σχέδια για τα νύχια σου. Μπορείς να βάλεις glitter, μπορείς να τα αφήσεις όλα ματ, να κάνεις γεωμετρικά σχήματα ή γραμμές ή να προτιμήσεις ένα απλό μανικιούρ για να είσαι minimal.

Ασπρόμαυρα σχέδια για τα νύχια

Ένα από τα αγαπημένα μανικιούρ όλων των εποχών είναι ο κλασσικός συνδυασμός του μαύρου και του άσπρου, που σου δίνει την δυνατότητα να το μεταμορφώσεις σε ένα απλό σχέδιο με το οποίο θα εμφανίζεσαι στη δουλειά, ή σε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για κάποιο αποκλειστικό event.

Σε αυτό το μανικιούρ το σχέδιο του μαρμάρου είναι ένα μοτίβο που πρέπει να δοκιμάσεις είναι σίγουρα αυτό του μαρμάρου. Το λατρέψαμε ήδη την προηγούμενη σεζόν, και θα συνεχίσει να είναι trending και αυτό τον χειμώνα.

Μπορείς επίσης να διαλέξεις να κάνεις ένα minimal manicure ακόμα και σε μακριά μαύρα νύχια, όπως αυτά παρακάτω. Οι διακριτικές γραμμές είναι ένα από τα σχέδια που προτιμούνται πολύ αυτή τη σεζόν.

Ροζ νύχια

Είτε καλοκαίρι – είτε χειμώνας, τα ροζ νύχια είναι πάντα το μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και να αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο στα σκούρα χειμωνιάτικα ρούχα που φοράμε. Δες τις παρακάτω ιδέες και διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο – είναι όλα εντυπωσιακά και θα δυσκολευτείς όπως και εμείς!

Μωβ μανικιουρ

Τέλος, ένα χειμωνιάτικο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το μωβ με διάφορες αποχρώσεις, όπως το βιολετί και το λιλά. Προτίμησε να κάνεις floral σχέδια, τα οποία είναι ιδανικά για όλο τον χρόνο και όχι μόνο την άνοιξη!

Το μωβ ταιριάζει πολύ με το λευκό και το ασημί glitter – σε περίπτωση που θέλεις ένα super εντυπωσιακό μανικιούρ που δεν περνάει απαρατήρητο.

Εσύ ποιο μανικιούρ θα επιλέξεις να κάνεις; Πες μας παρακάτω στα σχόλια!

Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τα νύχια σου στο instagram με το hashtag #elinails για να ανεβάσουμε και το δικό σου σχέδιο στην λίστα μας!

Eli :Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!