4 L’oreal μάσκαρες που χρειάζεται το νεσεσέρ σου!

Οι μακριές βλεφαρίδες είναι αυτό που αναβαθμίζουν ένα μακιγιάζ από απλό σε iconic! Το έντονο sexy βλέμμα ήταν και θα είναι πάντα σύμβολο γοητείας και θηλυκότητας, και μία καλή μάσκαρα πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέρος του νεσεσέρ σου. Ευτυχώς για εμάς, η L’Oréal έχει χρόνια να προσπαθεί να βελτιώσει την φόρμουλα για να δημιουργήσει την ιδανική μάσκαρα για κάθε γυναίκα.

Δες περισσότερα: 5 make up looks για καστανή μάτια που θα σε απογειώσουν!

Όταν μιλάμε για μάσκαρα, υπάρχουν τόσες πολλές στην αγορά που είναι φυσιολογικό να μπαίνουμε σε ένα κατάστημα καλλυντικών και να χαθούμε ανάμεσα στις τόσες επιλογές μπροστά μας. Υπάρχουν μάσκαρες για μήκος, όγκος, πυκνότητα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα αλλά και πιο extreme βλεφαρίδες. Επίσης, υπάρχουν μάσκαρες με λεπτό βουρτσάκι, με μεσαίο ή πιο χοντρό απλικατέρ. Εσύ πως θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις;

Η  L’Oréal έχει μια μεγάλη ποικιλία και σου προτείνουμε αναμφισβήτητα τα παρακάτω προϊόντα της, που έχουν δοκιμαστεί από την beauty ομάδα μας, αλλά και από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

#1 Paradise  Εxtatic

Εκτός από την πολύ κομψή συσκευασία, αυτή η μάσκαρα πραγματικά έχει ενθουσιάσει όλο το γυναικείο πληθυσμό που την έχει χρησιμοποιήσει. Αυτό που λατρεύω στην Lash Paradise είναι ότι ακόμη και μετά από ώρες δεν μουτζουρώνομαι καθόλου κάτω από τα μάτια και κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να ξηραίνονται οι φυσικές βλεφαρίδες μετά το ντεμακιγιάζ. Ακόμη και μία στρώση αρκεί για να αποκτήσεις το sexy look που όλες θέλουμε.

#2 L’Oréal Voluminous Million Lashes

Μία ακόμη μάσκαρα που αξίζει να δοκιμάσεις αν θέλεις όγκο, αλλά μένοντας πιστή στο φυσικό αποτέλεσμα, είναι η Voluminous Million Lashes. Με μία μόνο στρώση μπορεί να διαχωρίσει τις βλεφαρίδες, χωρίς αυτές να μπλέκονται μεταξύ τους. Αφαιρείται επίσης πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να τρίβεις για ώρα τα μάτια και να καταστρέψεις τις φυσικές βλεφαρίδες. Μην ξεχάσεις να την εφαρμόσεις και στις κάτω βλεφαρίδες για ακόμη περισσότερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

#3 Xfiber

Αν εκτός από μία μάσκαρα που σου προσφέρει εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα θέλεις να περάσεις στην άλλη πλευρά και να ζήσεις την εμπειρία των ψεύτικων βλεφαρίδων, τότε η xfiber θα σου δώσει αυτό ακριβώς που επιθυμείς για όλα τα night out! Το εφέ που αφήνει στο βλέμμα είναι μοναδικό και σου χαρίζει το πιο sexy look που μπορείς να πετύχεις με μία μόνο μάσκαρα. Αν δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς με ψεύτικες βλεφαρίδες, μην αγχώνεσαι – υπάρχουν μάσκαρες σαν αυτή που δεν θα σε απογοητεύσει.

#4 Unlimited

Η επόμενη στη λίστα που δεν θα μπορούσε να λείψει είναι η Unlimited, με την μοναδική σύνθεση που χαρίζει το επιθυμητό μήκος και όγκο με κάθε στρώση. Με το απόλυτο μαύρο χρώμα, δίνει το πιο έντονο sexy αποτέλεσμα, που μπορείς να το απογειώσεις με ένα smokey eye. Κρατάει 24 ώρες, χωρίς να βαρύνει τις βλεφαρίδες ή να σε δυσκολέψει στο ντεμακιγιάζ και μπορείς να την εφαρμόσεις ακόμη και εσύ που έχεις ευαίσθητα μάτια, καθώς είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο. Το ιδιαίτερο σε αυτή τη μάσκαρα είναι το βουρτσάκι δύο θέσεων – μπορείς να το κρατήσεις σε ευθεία γραμμή για να δώσεις μήκος, ή να το λυγίσεις για να αποκτήσεις extra όγκο.

Βρες εδώ τις αγαπημένες σου L’oreal μάσκαρες

Tips για την καλύτερη εφαρμογή μάσκαρας:

Μην χρησιμοποιείς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ενώ έχεις ήδη βάλει μάσκαρα. Κινδυνεύεις να καταστρέψεις τις φυσικές βλεφαρίδες, καθώς μπορεί το ψαλίδι να κολλήσει πάνω στην μάσκαρα που έχεις απλώσει και να τις τραβήξει.

Αν έχεις πυκνές βλεφαρίδες και δεν θέλεις να έχεις γρόμπους, πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να επιλέξεις μία μάσκαρα με αραιή στοίχιση. Ακόμη και η καλύτερη μάσκαρα δεν θα είναι αποτελεσματική στην περίπτωσή σου αν δεν χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη για σένα!

Αν θέλεις να ανανεώσεις την μάσκαρα που έχεις βάλει από το πρωί στη δουλειά, μπορείς να απλώσεις σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων λίγη βαζελίνη και αυτό θα ξαναδώσει ζωή και θα μπορείς να απλώσεις μία επιπλέον στρώση και να έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν βλέπεις ότι η μάσκαρα τελειώνει, μην βάζεις/βγάζεις με μανία το βουρτσάκι, καθώς αυτό δεν συγκεντρώνει το προϊόν, αλλά αντιθέτως ξηραίνει την μάσκαρα που έχει απομείνει στο σωληνάριο και χαλάει.

Πες μας κάτω στα σχόλια ποια είναι η δική σου αγαπημένη μάσκαρα!

Μην ξεχάσεις να δεις επίσης:

7 τρόποι να αποκτήσεις τα πιο σαρκώδη χείλη ever!

Οι τάσεις στα νύχια που θα αγαπήσουμε το 2020!

Πως να απλώσεις καλύτερα το foundation; Ο πιο απλός τρόπος είναι εδώ!

Eli :Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!