Βρήκαμε τις καλύτερες ανταύγειες για μελαχρινές και καστανές!

Το ενιαίο χρώμα στα μαλλιά δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον. Είναι και πάλι κολακευτικό για πολλές γυναίκες, όμως πολλές φορές αυτό το παραπάνω που ψάχνουμε στα μαλλιά μας, μπορούμε να το βρούμε στις ανταύγειες, στο όμπρε, και στο μπαλαγιάζ. Με αυτές τις τεχνικές θα ανανεώσεις τα μαλλιά σου, θα προσθέσεις βάθος στο χτένισμα, και φυσικά θα εκπέμπεις μία γοητευτική λάμψη και σέξι διάθεση που νιώθουμε όταν έχουμε όμορφα μαλλιά!

Το παιχνίδι με τις αποχρώσεις των μαλλιών και τις ανταύγειες είναι διασκεδαστικό μόνο αν αφήσετε τον εαυτό σας στα χέρια ενός επαγγελματία που ξέρει τι κάνει και δεν το επιχειρήσετε μόνες σας. Αν θέλεις όμως να δεις εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου, σου αφήνω το παρακάτω σύνδεσμο για να τσεκάρεις!


26 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!


Αρχικά, είναι σημαντικό να αποφασίσεις το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις με την αλλαγή στα μαλλιά σου, τι θέλεις να πετύχεις; Πολλές γυναίκες επιλέγουν λεπτές ανταύγειες και ένα ελαφρύ ombre, που φωτίζουν το πρόσωπο και προσθέτουν λάμψη. Άλλες γυναίκες τολμούν περισσότερο και επιλέγουν να κάνουν έντονες μεταβιβάσεις χρωμάτων ή μεγάλες ανταύγειες, που κάνουν το κούρεμα πιο edgy και τραβάει αμέσως την προσοχή.

Τα σκούρα χρώματα στα μαλλιά έχουν πολλά θετικά, και ένα από αυτά είναι οι ανταύγειες που μπορείς να κάνεις αν έχεις και εσύ μαύρα μαλλιά, ή σκούρα καστανά. Με τις ανταύγειες δεν θα αλλάξει δραστικά η εμφάνισή σου, θα δώσει όμως μία ανανέωση στο look σου, και σίγουρα θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά σου, αν επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις για τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Οι σκούρες επιδερμίδες θα επωφεληθούν από αποχρώσεις όπως το πλούσιο κόκκινο, το ανοιχτό κόκκινο, και τις χάλκινες αποχρώσεις. Οι μεσαίοι τόνοι επιδερμίδας μπορούν να επιλέξουν έντονο κόκκινο και όλες τις αποχρώσεις του καφέ. Ενώ οι ανοιχτές επιδερμίδες θα επωφεληθούν από ξανθιές, σταχτί και καραμελί ανταύγειες.

1

Λαμπερές ανοιχτές σοκολατί ανταύγειες


Για να κάνεις μία εύκολη αλλαγή στα μαλλιά σου, χωρίς να το ρισκάρεις πολύ, επίλεξε ανταύγειες που είναι σχετικά κοντά στο φυσικό σου χρώμα, για να φωτίσεις περισσότερο το πρόσωπό σου και να δώσεις περισσότερη λάμψη. Τοποθέτησε τις ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σου, και επέκτεινέ τα παρακάτω ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

2

Ηλιοκαμένες ανταύγειες


Συνήθως σκεφτόμαστε αυτές τις ανταύγειες ως τις ιδανικές για το καλοκαίρι, αλλά γιατί να μην τις επιχειρήσουμε και τον χειμώνα για να διατηρήσουμε την φυσική λάμψη; Οι ”ηλιοκαμένες” ανταύγειες, που είναι συνήθως χρωματικά δύο τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό μας χρώμα, είναι μία εύκολη και πρακτική αλλαγή, καθώς δεν προϋποθέτουν πολλή συντήρηση.

3

‘Σχεδόν’ Ανταύγειες


Οι πιο πετυχημένες ανταύγειες είναι αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είναι φυσικές! Για σένα που θέλεις να έχεις αυτό το αποτέλεσμα, που απλά θα δώσει έναν εφέ ”φυσικής λάμψης” στην εμφάνισή σου, οι μπροστινές ελαφριές και χαλαρές ανταύγειες είναι ιδανικές. Επίσης, αν δεν έχεις βάψει ποτέ τα μαλλιά σου και είσαι σκεπτική,  πριν αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, δοκίμασε τις ανταύγειες που θα αγκαλιάζουν το πρόσωπό σου.

4

Μωβ όμπρε


Μπορεί να μην είναι φυσικό χρώμα, αλλά το μωβ και οι αποχρώσεις του ταιριάζουν πολύ σε όλες τις μελαχρινές και καστανές γυναίκες. Είναι ένα τολμηρό look, και σίγουρα, αν μπορείς να το υποστηρίξεις, θα σου δώσει δυναμισμό και περισσότερη αυτοπεποίθηση! Δεν χρειάζεται όλες οι ανταύγειες να είναι μοιάζουν χρωματικά με το φυσικό χρώμα των μαλλιών, πολλές φορές είναι τα έντονα χρώματα που μπορεί να μας κολακεύουν περισσότερο.

5

Κόκκινες/Καστανές ανταύγειες


Οι ανταύγειες αυτές που δεν μπορείς να προσδιορίσεις αν είναι καφέ ή κόκκινες, είναι οι πιο γλυκές αποχρώσεις, οι οποίες θα ”γλυκάνουν” το πρόσωπό σου, και είναι πολύ γοητευτικές. Οι ελαφριές μπούκλες τονίζουν ακόμα πιο έντονα τις ανταύγειες και είναι το πιο εύκολο χτένισμα για να τις αναδείξεις.

7

Καραμελί ανταύγειες


Θέλεις να συνδυάσεις την γλυκιά προσωπικότητα με τα μαλλιά σου; Οι καραμελί ανταύγειες είναι ιδανικές για σένα! Οι διαφορά με τις σοκολατί ανταύγειες, είναι ότι οι δεύτερες είναι πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών μας, και συμπληρώνουν απλά το φως που θέλουμε για να λάμπουν τα μαλλιά μας, ενώ οι καραμελί κάνουν περισσότερη αντίθεση και ξεχωρίζουν πιο εύκολα.

8

Γκρι ανταύγειες


Ακούμε πάντα τους κομμωτές να λένε ότι τα χρώματα που μας ταιριάζουν περισσότερο είναι τα αντιθετικά. Αν έχουμε επομένως ανοιχτή επιδερμίδα, το έντονο κόκκινο, ή το μαύρο θα αναδείξει τέλεια το προσωπό μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν είσαι μελαχρινή, πολύ πιθανόν οι silver ανταύγειες να είναι ιδανικές για σένα.

8

Κόκκινες ανταύγειες


Οι κόκκινες ανταύγειες θα είναι πάντα στις τάσεις της μόδας για τα μαλλιά, γιατί είναι το διαχρονικό χρώμα που κολακεύει τις μελαχρινές και τις καστανές. Αν δεν θέλεις να το τολμήσεις και να βάψεις όλα τα μαλλιά κόκκινα, μπορείς με την τεχνική του μπαλαγιάζ να πετύχεις αυτό το φανταστικό χρώμα. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το μπαλαγιάζ και όλες τις αποχρώσεις που μπορείς να κάνεις, μπορείς να δεις το παρακάτω άρθρο.


Τι είναι το μπαλαγιάζ και όλες οι αποχρώσεις που μπορείς να κάνεις ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!


9

Μελί ανταύγειες


Οι μελί ανταύγειες είναι ιδανικές για το καλοκαίρι, καθώς ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμα που κάνουμε στην παραλία. Παρόλο αυτά όμως, μπορείς να επιλέξεις να τις κάνεις ακόμα και τους κρύους μήνες για να ‘ζεστάνεις’ περισσότερο την εμφάνισή σου με τις χρυσαφένιες αποχρώσεις.

10

Ξανθιές ανταύγειες


Οι ξανθιές περνάνε πιο καλά, δεν λένε; Μπορεί αυτό να είναι αλήθεια, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις για ξανθιές ανταύγειες, που σίγουρα θα βρεις τις κατάλληλες για σένα. Οι ξανθιές ανταύγειες και η αντίθεση που κάνουν με τα σκούρα μαλλιά, δίνουν στο πρόσωπο αυτό που χρειάζεται: λάμψη! Αν έχετε ανοιχτό χρώμα ματιών και ανοιχτή επιδερμίδα, το μπαλαγιάζ με ξανθιές ανταύγειες ίσως είναι η αλλαγή η οποία θα σας κάνει να αγαπήσετε τα μαλλιά σας!

11

Σταχτί ανταύγειες


Οι σταχτί αποχρώσεις στα μαλλιά θα παραμείνουν και στο 2018, όπως προβλέπεται. Είναι οι ανταύγειες που κάνεις όταν έχει χειμωνιάσει και θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, αλλά έχεις αποκλείσει τις σοκολατί και μελί αποχρώσεις! Αν έχεις δοκιμάσει κάποια από τα προηγούμενα και ψάχνεις κάτι διαφορετικό, οι σταχτί αποχρώσεις είναι για σένα. Πολλές φορές περιέχουν μέσα υποτόνους του γκρι, μπλε και πράσινου χρώματος. Αν τα μαλλιά σου είναι κοντά ή μεσαίου μεγέθους, τότε προτίμησε να κάνεις ένα σταχτί όμπρε.


Μην παραλείψεις να τσεκάρεις τα παρακάτω:

Τα προιόντα για ξηρά μαλλιά που χρειάζεσαι επειγόντως!

Βάψε τα μαλλιά μόνη σου σαν PRO!

26 πανεύκολα χτενίσματα!

και φυσικά πρέπει να δεις:

Τα χρώματα μαλλιών για το 2018!

Eli :Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!