Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!

Δεν ειμαστε όλοι πρωινοι τύποι, πως να το κάνουμε;  Υπάρχουμε και εμείς, τα παιδιά της νύχτας, που είμαστε πιο παραγωγικοί μετά τα μεσάνυχτα!  υπάρχουμε ναι, και όχι δεν είμαστε βρικόλακες, απλώς οι συνήθειες μας διαφέρουν από των άλλων, φυσιολογικών ανθρώπων θα έλεγα εγώ, καθώς έχουμε βάλει τον εαυτό μας σε μια κατάσταση όπου αντιλαμβανομαστε την ημέρα ως νύχτα και μας πιάνει μια υπνηλία, και το βράδυ η ενέργεια μας δεν έχει όρια. Αν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις το πρωί, τότε δεν θα είχαμε κανένα θέμα. Έλα όμως που έχουμε μια δουλειά, μια σχολή στην οποία πρέπει να πάμε! Ολοι λοιπόν εμείς που λατρεύουμε το κρεβάτι μας και το πιο επίπονο έργο είναι να τον αφήσουμε το πρωί, είναι καιρός να λάβουμε δράση!  Θα αποδείξουμε λοιπόν σε όλους πως όχι μόνο θα ξυπνήσουμε αλλά θα είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!  Χαλαρώστε και απλά ακολουθήστε τα παρακάτω tips!

Πρώτο και βασικό, βάλτε πολλά ξυπνητήρια!  Τοποθετήστε το κινητό σας σε ένα σημείο μακριά από το κρεβάτι έτσι ώστε να χρειάζεται να σηκωθείτε για να κλείσετε τον αγαπημένο αυτό ήχο!  Μπορεί να είναι απέναντι στο γραφείο ή πάνω στη ντουλάπα, εσείς ξέρετε!

Κάτι άλλο, εξαιρετικής σημασίας είναι το πρωινό!  Όταν ξυπνάμε λοιπόν ο μεταβολισμός μας είναι στα πιο χαμηλά επίπεδα,γιαυτό και πρέπει να τον εφοδιάσουμε σωστά!  Απαραίτητα στοιχεία είναι οι πρωτεΐνες, οπότε καλό θα ήταν να καταναλώσετε όχι μόνο τον καφέ σας, αλλά φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς για να είστε όσο πιο δυναμικοί γίνεται! Μην υποτιμάτε λοιπόν την δύναμη του φαγητού, γιατί εκτός από sleep lovers, είμαστε και food lovers!

Να κάνετε ένα ντουζάκι το πρωί είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα!  Το κρύο νερό θα σας ξυπνήσει και θα σας κάνει καλό. Θυσιάστε δέκα λεπτά από τον ύπνο σας!  It’s all worth it!

Αποφασίστε τι θα βάλετε το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να κερδίσετε μερικά έξτρα λεπτά το πρωί. Το ίδιο ισχύει και για το χτένισμα των μαλλιών σας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να επιβραβευσετε τον εαυτό σας! Δεν είναι για όλους εύκολο να λειτουργούν το πρωί και να είναι 100% αφοσιωμένοι στην δουλειά τους. Με λίγη θέληση ωστόσο και λίγη περισσότερη προσπάθεια εκ μέρους σας, αυτό το στάδιο θα πραγματοποείται πολύ πιο εύκολα! Μην τα βάζετε κάτω!  🙂

Eli :Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!