Quiz: Βρες εδώ τα νυφικά νύχια που σου ταιριάζουν!

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Με μια μακρά λίστα των προγαμιαίων to-do’s, το νυφικό μανικιούρ μπορεί να είναι μια εύκολα μία λεπτομέρεια που παραβλέπεται. Όχι όμως για σένα που φροντίζεις να είναι όλα τέλεια! Όσο απλός και να είναι ο γάμος, τα νύχια σου πρέπει να είναι πιο όμορφα από ποτέ – και εμείς θα σε βοηθήσουμε παρακάτω να βρεις το κατάλληλο σχέδιο και χρώμα για σένα!

Σίγουρα, σε σύγκριση με άλλα που πρέπει να αποφασίσεις, όπως το φόρεμα, το χώρο, τα λουλούδια, το χρώμα των νυχιών είναι από τα τελευταία που σκέφτεσαι, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά. Αλλά πίστεψέ με, τα νύχια σου θα πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση την ημέρα του γάμου σας.

Έτσι κι αλλιώς, το χέρι σου δεν ζητάει σε γάμο το άλλο σου μισό; Θα βγάλεις επίσης τόσες φωτογραφίες, που το νυφικό μανικιούρ θα αποθανατιστεί στα κινητά όλων των καλεσμένων! Το νυφικό που θα διαλέξεις λέει πολλά για την προσωπικότητά σου, το ίδιο όμως και το μανικιούρ που θα επιλέξεις να κάνεις.

Για να πάρεις την πιο σωστή απόφαση, επίλεξε το theme του γάμου σου και το προσωπικό σου στυλ, και βρες τα νυφικά νύχια που σου ταιριάζουν!

Είσαι έτοιμη; Δες το guide παρακάτω (για να σε βοηθήσει περισσότερο, μπορείς και να το διαβάζεις ξανά και ξανά και να το μοιραστείς με τις φίλες σου για να σου πουν την γνώμη τους)

ΝΥΦΙΚΑ ΝΥΧΙΑ – ΟΔΗΓΟΣ

Η σωστή προετοιμασία είναι το παν

Δύο μήνες πριν: το έχεις παρατηρήσει και εσύ – το να σχεδιάζεις έναν γάμο είναι πιο αγχωτικό από ότι νόμιζες! Αν έχεις την τάση τρως τα νύχια σου ή να παίρνεις τα πετσάκια, τώρα είναι η ώρα να σταματήσεις. Σοβαρά! Ξέρουμε-πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Βάψε τα νύχια σου με γυαλιστικό για να μπορέσεις πιο εύκολα να σταματήσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνεις επίσης 2 μήνες πριν, είναι να αρχίζεις σιγά σιγά να λιμάρεις τα νύχια σου και να κάνεις εβδομαδιαία μανικιούρ (είναι μια βαρετή δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει!) Αυτή η τακτική συντήρηση νυχιών θα βοηθήσει τα νύχια σου να πάρουν το επιθυμητό σχήμα για την ημέρα του γάμου – τετράγωνο, στιλέτο, κυκλικά.

Μην ξεχνάς επίσης να βάζεις στα χέρια σου ενυδατική κρέμα κάθε μέρα για να εξασφαλίσεις την πλήρη ενυδάτωση και απαλότητα για την ημέρα του γάμου!

Πάμε τώρα να δούμε το τελικό στάδιο – διάλεξε παρακάτω αυτό που σε αντιπροσωπεύει!

Αν λοιπόν είσαι:

  1. Κλασσική

Ο γάμος σου είναι προσχεδιασμένος από καιρό με την κάθε μικρή λεπτομέρεια, καθώς δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη.  Το νυφικό σου είναι παραμυθένιο και θέλεις κυρίως να εκφράζει την θηλυκότητά σου με τον πιο κολακευτικό τρόπο για να είσαι πιο γοητευτική από ποτέ, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

Το ιδανικό μανικιούρ για σένα δεν είναι άλλο από: μια πιο μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού! Και γιατί όχι, μπορείς να δοκιμάσεις επίσης απαλό ροζ σε μακριά νύχια χωρίς στρας, για να είναι όσο πιο κλασσικά.

2.Τολμηρή

Ο γάμος σου θα είναι το γεγονός της χρονιάς – θέλεις όλοι οι καλεσμένοι σου να μιλάνε γι’αυτό ακόμη και μετά από μήνες. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν τα απλά και κλασσικά, η προσωπικότητά σου είναι πάντα πιο έντονη, τολμηρή και σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα. Το ίδιο λοιπόν θα κάνεις και την ημέρα του γάμου σου. Γιατί να αλλάξεις; Στην τελική, ο γάμος είναι δικός σου!

Το ιδανικό μανικιούρ για σένα δεν είναι άλλο από: Ξέχνα τα ροζ και τα λευκά, και διάλεξε ένα κόκκινο νυφικό μανικιούρ στα φυσικά σου νύχια με στρας.

    3. Ρομαντική

Είσαι από τις κοπέλες που από μικρή ηλικία έχουν σκεφτεί τα πάντα για τον γάμο τους, ο οποίος θα έχει το προσωπικό γλυκό σου στοιχείο παντού. Θέλεις όλος ο χώρος να αποπνέει ρομαντική διάθεση, τα λουλούδια να είναι στην θέση τους και περιμένεις τα πάντα να κυλήσουν όπως τα έχεις προγραμματίσει!

Το νυφικό σου μανικιούρ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από: nudes αποχρώσεις ή λευκό, όπου μπορείς να βάλεις και glitter στο χέρι που θα έχεις το δαχτυλίδι.

 4. Glamorous

Έχεις σκεφτεί ότι ο γάμος σου θα είναι σαν σκηνή από ταινία Hollywood, συγκεκριμένα σαν να έχει βγει από την εποχή του Great Gatsby.

Το νυφικό σου μανικιούρ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από: μεταλλικές αποχρώσεις για να ξεχωρίζεις ακόμη περισσότερο!

Τώρα που αποφάσισες πιο μανικούρ θα κάνεις στην σημαντική αυτή μέρα, δες παρακάτω:

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο make up look την ημέρα του γάμου!

Eli :Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!