Σχέσεις

Γιατί δεν στέλνει μήνυμα; Οι πραγματικοί λόγοι που δεν επικοινωνεί μαζί σου!

Έχεις γνωρίσει το πιο τέλειο αγόρι, και το πρώτο σας ραντεβού δεν μπορούσε να είναι πιο υπέροχο…ή έτσι νομίζεις! Οι μέρες έχουν περάσει και δεν έχετε κανονίσει δεύρερο ραντεβού, ή ακόμα χειρότερα, δεν σου στέλνει μήνυμα και δεν έχεις ιδέα τι φταίει.

Για να λέμε την αλήθεια, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για τους οποίους δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου, οι οποίοι να μην έχουν καμία σχέση μαζί σου. Μπορεί το νέο σου crush να θέλει να είναι μόνος και να λύσει προσωπικά θέματα. Είσαι και τυχερή που δεν έμπλεξε μαζί σου μόνο και μόνο για να σε αφήσει μετά από μήνες, ενώ εσύ θα τον έχεις ήδη ερωτευτεί. Μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ότι χειρότερο!

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που μπορεί να εξηγούν την ανυπαρξία του στην οθόνη του κινητού σου. Διάβασε λοιπόν παρακάτω και δες γιατί δεν σου στέλνει μήνυμα:

1.Δεν είσαι αυτό που ψάχνει σε μία κοπέλα.

2.Δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα σας.

3.Δεν ένιωσε αρκετά άνετα μαζί σου.

4.Απλά ήθελε σεξ και τίποτα άλλο.

5.Ένιωσε ότι εσύ τον θέλεις πιο πολύ.

6. Μόλις χώρισε και το τελευταίο που θέλει είναι μία κοπέλα να δεσμευτεί μαζί του και να τον ελέγχει.

7. Είναι ντροπαλός και περιμένει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

8. Έχει αρκετά στο μυαλό του και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

9.Οι προηγούμενες συζητήσεις σας δεν ήταν ενδιαφέρουσες και βαρέθηκε.

10.Του έχεις στείλει εσύ συνέχεια μηνύματα και έχει συνηθίσει να περιμένει από σένα να κάνεις το πρώτο βήμα.

11.Το αντίθετο, να μην έχει καταλάβει ότι τον θέλεις, και να μην επιδιώκει πλέον να βγείτε. Μήπως στα προηγούμενα μηνύματα ήσουν αδιάφορη και κρύα;

12. Πιστεύει ότι τον βλέπεις σαν φίλο. Μήπως του μιλάς για άλλους που προσπαθούν να σε διεκδικήσουν; Κανένας άντρας δεν θέλει να νιώθει δεύτερος. Και φυσικά αυτό ισχύει και για τις γυναίκες.

13.Όσο ήσασταν έξω μαζί, είχες συνέχεια το κινητό στο χέρι. Φυσικά και ένιωσε ότι δεν περνάς καλά μαζί του.

Αν λοιπόν πιστεύεις πως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ για να διορθώσεις κάποια παρεξήγηση, προσπάθησε να την λύσεις. Αν ωστόσο, το πρόβλημα δεν εξαρτάται από εσένα, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, και καλό θα ήταν να το παραδεχτείς για να μην υποφέρεις και εσύ η ίδια.

Κάθε άντρας στην ζωή σου, κάθε ραντεβού και κάθε συζήτηση έχει κάτι να σου διδάξει. Πάρε το μάθημα και προχώρα παρακάτω. Κέρδισες γνώσεις και εμπειρία. Με το ζόρι, εννοείται δεν έγινε ποτέ τίποτα!

 

Διάβασε εδώ τις ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις για να γνωρίσεις καλύτερα το αγόρι σου, αν η σχέση σας εξελιχθεί και ανέβει επίπεδο!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

6 Σχόλια

    1. Αγαπητή Λίνα, οι λόγοι είναι πολλοί και διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά γενικά μπορούμε να βγάλουμε το εξής συμπέρασμα: το ραντεβού δεν πήγε όπως το ήθελε και όπως το περίμενε ο ίδιος, επομένως να μην επιδιώξει δεύτερη συνάντηση.

  1. Γεια σας. Πριν 3 χρονια ειχα βγει με ενα αγορι, ο οποιος μετα απο λιγες μερες εφυγε για Αγγλια. Δεν ειχε γινει τιποτα μεταξυ μας οταν ειχαμε βγει αλλα υπηρχε ενδιαφερον και μετα παρολο που εφυγε για εξωτερικο, συνεχισαμε να μιλαμε σε καθημερινη βαση. Στην συνεχεια εγω ετυχε να γνωρισω ενα αγορι με το οποιο διατηρησα σχεση 3 χρονια και εκοψα πολυ αποτομα επικοινωνια με τον αλλον(για την ακριβεια δεν τον ενημερωσα καν οτι αλλαζω αριθμο τηλεφωνου και απλα δεν του εδωσα για τρια χρονια κανενα σημαδι ζωης). Πριν απο λιγες μερες τον εψαξα για να δω τι κανει, πως ειναι και να του δωσω μια εξηγηση και φυσικα εαν ειχε κι αυτος τη θεληση μηπως ξαναπροσπαθουσαμε να ερθουμε κοντα. Του εχω στειλει 3 φορες εγω και παντα απανταει αλλα ουτε με ρωταει πολλα για μενα , παρα μονο αν εχω σχεση, ουτε και μονος του εχει στειλει πρωτος ποτε. Ξερω οτι καθε μερα δουλευει αλλα πιστευω οτι αν ενδιαφετοαν εστω και λιγο θα εστελνε πρωτος μια φορα. Τωρα εχουμε 4 μερες να μιλησουμε , τον σκεφτομαι αλλα δεν θελω παλι να του στειλω πρωτη εγω. Τι να κανω ?Υπαρχει τροπος να τον κανω να στειλει πρωτος?Πως μπορω να του ξανακερδισω το ενδιαφερον?Αφου μπαινει στη διαδικασια να μου απαντησει εστω κι αν εγω ειμαι που στελνω παντα πρωτη, αυτο δεν δειχνει κατι?

    1. Εύη μου μην ανησυχείς! Ξέρω ότι αυτές οι μέρες που περιμένεις να στείλει αυτός μήνυμα είναι δύσκολες και πολύ αγχωτικές, ωστόσο καλό είναι να μην ξαναστείλεις εσύ. Παρά τον φόρτο της εργασίας, πάντα βρίσκουμε χρόνο για τους ανθρώπους μας! Σκέψου επίσης, ότι αν ενδιαφέρεται, μπορεί και να του λείψεις και κάποια στιγμή να στείλει να δει τι κάνεις! Αν όχι, δεν μπορείς να τον πιέσεις! Καλή συνέχεια! Ενημέρωσέ με για τις εξελίξεις 🙂

  2. Καλησπερα σας,βγαινω εδω και 4 μηνες σχεδον με ενα αγορι.Εαν και δεν ειμαστε σε σχεση,εχουμε περασει αρκετα πραγματα μαζι και μπορω να πω οτι εχουνε δεθει αρκετα.Την προηγουμενη βδομαδα ομωςχωρις να το καταλαβω εστειλα εγω πολλες φορες κςι αυτος μονο μια(κατι που δεν το θεωρησα σημαντικο γιατι αυτος εχει στειλει και βδομαδες συνεχομενα)κςι την Παρασκευη που βρεθηκαμε περασαμ πολυ ωραια και μεχρι την Κυριακη που μιλησαμε ηταν ολα καλα.Αυτη την εβδομαδα ομως,δεν μου εχει στειλει τιποτα κςι του εστειλα εγω την Τεταρτη και ενω μιλουσε μια χαρα και με ρωτησε πως περασα κτλ. εχω ενα προαισθημα οτι κστι δεν παει καλα,επειδη οπωςειπα πριν μιλαμε καθε μερα και τωρα ξαφνικα δεν στελνει.Τι να κανω;

  3. Και περιμένεις μήνυμα από αυτήν για να σου ευχηθεί για τη γιορτή σου και δε στέλνει ποτέ. Και μετά μπροστά σε φίλες της λέει οτι δεν είναι του “μηνύματος”. Και δεν σου λέει οτι σε ξέχασε. Και σε ρωτάει πως πέρασες στη γιορτή σου. Δεν έχουμε βγει ραντεβού απλά είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο γνωριμίας. Τι σημαίνει αυτό για μένα;

Leave a Response