Γίνε αρθρογράφος | ELI

Γίνε αρθρογράφος

Αν θέλεις να έχεις μία πλατφόρμα online που θα σου επιτρέπει να εκφράσεις τις απόψεις σου σχετικά με την επικαιρότητα ή το lifestyle (μόδα, ομορφιά), τότε η παρέα μας σε περιμένει.

Το blogging σου επιτρέπει να εκφέρεις διαδυκτιακά την γνώμη σου, να προσφέρεις συμβουλές, να μοιραστείς τις απόψεις και να είσαι μέλος μιας κοινότητας που αλληλεπιδρά και συνεχώς εξελίσσεται.

Γιατί να γίνεις αρθρογράφος στο ELI.GR;

Τα άρθρα που θα μας στέλνεις θα ελέγχονται από συντάκτες οι οποίοι θα σου προσφέρουν εποικοδομητική κριτική έτσι ώστε να έχεις την ευκαρία να βελτιώνεσαι συνεχώς.  Έχεις επίσης την επιλογή να συμβολεύεσαι ειδικούς πάνω στη θεματολογία που θέλεις να γράψεις. Αν έχεις ένα θέμα στο μυαλό σου, αλλά αδυνατείς να βρεις τίτλο, πηγές ή τρόπους να αναπτύξεις τις σκέψεις σου, μπορείς πάντα να έρχεσαι σε επαφή μαζί μας.

Η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσεις για τους αρθρογράφους βασίζεται στην αλληλοεπικοινωνία, στήριξη και κατανόηση – έχοθυμε πάντα μία θέση για όσους θέλουν τις φωνές τους να ακουστούν.

Πώς μπορώ να γίνω αρθρογράφος;

Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει για όσους θέλουν να γίνουν μέρος της παρέας μας (come to the dark side!) είναι απλούστατος. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα μέιλ στο info@eli.gr, όπου θα μας στείλεις μερικές πληροφορίες για σένα, κάποια ήδη δημοσιευμένα σου κείμενα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ήδη δημοσιεύσει άρθρα online, αλλά αν έχεις, θα χαρούμε πολύ να τα διαβάσουμε και να καταλάβουμε παραπάνω για τον τρόπο γραφής σου!

Μπορείς επίσης να μας στείλεις αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία ή αν χρειάζεσαι παραπάνω πληροφορίες.

Θα χαρούμε να ακούσουμε από όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και background!