Όροι χρήσης

Ο δικτυακός τόπος (site) eli.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη / χρήση των σελίδων / υπηρεσιών μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:

1.Ιδιοκτησία της σελίδας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, όλα τα στοιχεία, αρχεία, έγγραφα, κείμενα, φωτογραφίες, εικόνες, ήχος και video, και οποιοδήποτε υλικό είναι προσβάσιμο, δεν μπορεί να αντιγραφεί, διανεμηθεί, τροποποιηθεί, αναπαραχθεί, να δημοσιευθεί ή να χρησιμοποιηθεί εξ’ολοκλήρου ή εν μέρει, χωρίς αναφερόμενη πηγή/ενεργό σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μας.

2.Πρόσβαση στην σελίδα και ασφάλεια

Απαγορεύεται η παραβίαση ή η απόπειρα παραβίασης της ασφάλειας της ιστοσελίδας με κάθε τρόπο.
Οι παραβιάσεις του συστήματος ή της ασφάλειας του δικτύου μπορεί να οδηγήσουν σε ποινική δίωξη. Η εταιρεία θα διερευνήσει γεγονότα, που να αφορούν τέτοιες παραβιάσεις και δύναται να εμπλέξει και να συνεργαστεί με την επιβολή του νόμου, με αρχές στην δίωξη των χρηστών που εμπλέκονται σε τέτοιες παραβιάσεις.

3.Ακρίβεια και την Ακεραιότητα των πληροφοριών

Παρόλο που η ιστοσελίδα eli.gr προσπαθεί να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ακρίβεια της, δεν κάνει καμία δήλωση, και δεν προσφέρει εγγύηση για την ορθότητα ή την ακρίβεια του περιεχομένου. Είναι πιθανό ότι η σελίδα μπορεί να περιλαμβάνει τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή άλλα σφάλματα, και μη εξουσιοδοτημένες προσθήκες. Σε περίπτωση που δείτε μία ανακρίβεια, παρακαλείστε να ενημερώσετε την ιστοσελίδα μέσω email, έτσι ώστε να μπορεί να διορθωθεί. Η εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν ανακρίβειες στην ιστοσελίδα, και αυτό δεν γίνεται ποτέ από τρίτους. Οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της μπορεί να αλλάξει ή να ενημερωθεί χωρίς προειδοποίηση.

4.Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Το eli.gr ενδέχεται να περιέχει εξωτερικές συνδέσεις (links) σε άλλους διαδικτυακούς τόπους προς διευκόλυνση μετάβασης του χρήστη σε παραπομπές. H παροχή συνδέσεων από την ιστοσελίδα δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση υιοθέτηση του περιεχομένου των διαδικτυακών αυτών τόπων, ή ανάληψη ευθυνών για αυτούς ή για τις παρεχόμενες από αυτούς συνδέσεις, ούτε αποτελεί εγγύηση για τη διαθεσιμότητα τους. Για προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά την επίσκεψη ή τη χρήση αυτών των διαδικτυακών τόπων ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο αυτοί.

5.Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους και προβολή διαφημίσεων
Η εταιρεία δεν προβαίνει σε καμία δήλωση ή εγγύηση για καμία άλλη ιστοσελίδα που μπορεί να κάνει αναφορά προς eli.gr μέσω συνδέσμων.
Η σελίδα δεν έχει κανένα έλεγχο επί των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση στην αγορά στην ιστοσελίδα, παρά μόνο γι’αυτά που αναφέρονται στο περιεχόμενο των άρθρων και των δημοσιευμένων εικόνων και βίντεο.

6.Σχόλια και Feedback
Αν έχετε υποβάλει ένα σχόλιο προς έγκριση, συμφωνείτε ότι αυτό δεν είναι 1)συκοφαντικό, παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, ενοχλητικό, απατηλό, πορνογραφικό, ή επιβλαβή, ή ότι θα μπορούσε να ενθαρρύνει την ποινική ή ανήθικη συμπεριφορά, 2) δεν παραβιάζει την ιδιωτική ζωή και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , ή 3) δεν περιέχει ή μεταδίδει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές αρχείο.

7.Πνευματικά δικαιώματα
Εάν είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή εξουσιοδοτημένο να ενεργείτε κάτω από οποιοδήποτε αποκλειστικό δικαίωμα του περί πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε να το αναφέρετε, στέλνοντάς μας μια ειδοποίηση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Προσδιορίστε ότι είστε ο κάτοχος ή ο εξουσιοδοτούμενος του έργου (κειμένου, φωτογραφίας, ήχου, βίντεο)
Προσδιορίστε το υλικό ή το σύνδεσμο που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζουμε (ή το θέμα της παράνομης δραστηριότητας)
Σημειώστε την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και, εάν υπάρχει, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.