Ρωτήσαμε λοιπόν τους άντρες γιατί λένε συνεχώς ”Ηρέμησε!” στην διάρκεια ενός καβγά, γιατί είναι μία απορία που όλες οι γυναίκες έχουμε. Δεν ξέρουν ότι η λέξη αυτή μόνο στην ηρεμία δεν μας οδηγεί; Να ξέρεις όμως ότι δεν το κάνουν για να σε εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο, ευτυχώς τους ρωτήσαμε και μάθαμε!

 Διαβάστε παρακάτω πως εξηγούν το φαινόμενο! 

Όταν δεν έχουν να πουν πολλά , απλώς προτείνουν να ηρεμήσουν. Επιπλέον, το ”ηρέμησε” θεωρείται μία έστω και μάταιη προσπάθεια, να λήξουν το θέμα μία ώρα αρχύτερα και να αποφύγουν οποιαδήποτε ανάλυση, τις φωνές, ή και τα κλάματα, δηλαδή πράγματα που κάνουν την κατάσταση να παρεκτρέπεται. Γενικά, όπως όλοι υποστήριξαν, οι εντάσεις δεν τους αρέσουν. Είναι και ένας λόγος να τα κρατάνε όλα μέσα τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι αργότερα θα εκραγούν με κάτι εντελώς παράλογο. Ναι ξέρουν, δεν έχει καμία λογική.

Υπάρχει όμως και μία άλλη εκδοχή-απάντηση που λάβαμε από τους άντρες. Μπορεί βέβαια να φταίει ακόμη ότι μερικούς από τους άντρες τους μεγάλωσαν με το πρότυπο του άντρα-σκληρό καρύδι, που δεν γίνεται εύκολα συναισθηματικός.

Οπότε την επόμενη φορά που ο φίλος σου, ο σύντροφός σου ή ο σύζηγός σου θα καταφύγει στο κλασσικό ‘ηρέμησε’ θυμήσου ότι δεν το κάνει επειδή είναι αναίσθητος, αλλά επειδή δεν ξέρει πως να σε χειριστεί, ειδικά όταν είσαι στην τσίτα, ή απλά δεν θέλει να δώσει έκταση.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response