Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο post, το σώμα του καλοκαιριού χτίζεται το χειμώνα! Γι’αυτό αξιοποιήσε έξυπνα αυτούς τους τρεις μήνες που μας χωρίζουν από το καλοκαίρι για να φτιάξεις το τέλειο σώμα. Δεν χρειάζεται να λιώσεις ώρες στο γυμναστήριο, ούτε να κοιμάσαι νηστική. Απαιτείται σωστό πρόγραμμα, συνέπεια, και αποφαστικότητα για να κάνεις το παρακάτω εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής από την άνεση του σπιτιού σου.

Παρέα με την Μαίρη Συνατσάκη, μέσα σε 30 λεπτά θα καταφέρεις να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου. Η Μαίρη μας δείχνει τις αγαπημένες τις ασκήσεις, που εμπειρικά την βοήθησαν να διατηρήσει την σιλουέτα και να ετοιμαστεί για το καλοκαίρι. Το πιο fun βίντεο με το οποίο θα γυμναστείτε και θα περάσετε ευχάριστα!

Αν θέλετε κάτι έξτρα, μπορείτε να διαβάσετε για το ποιες εφαρμογές στο κινητό σας θα σας βοηθήσουν με την γυμναστική στο σπίτι.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το ELI.GR αποτελείται από bloggers που αγαπάνε να μοιράζονται tips για το μακιγιάζ, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle.

Leave a Response