Doggy style. Πολλοί άντρες και γυναίκες λατρεύουν αυτή τη στάση κατά την διάρκεια του σεξ. Και παρόλο που το όνομα δημιουργεί πολλά ερωτήματα (σοβαρά τώρα, ποιός το σκέφτηκε;), η στάση αυτή είναι ιδανική και για τα δύο φύλα. Πρώτον, είναι η τέλεια στάση για διέγερση του σημείου G και δεύτερον προσφέρει το τέλειο θέαμα και στους δύο (αν τοποθετήσεις καθρέφτη μπροστά).

Ωστόσο, μερικές φορές θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, αλλά εξίσου hot! Δες ποιές στάσεις μπορεί να αποδειχθούν ακόμα καλύτερες από το doggy style!

Πώς να το κάνεις: Βάλε τον σύντροφο σου να κάτσει σε μία καρέκλα, καναπέ ή οπουδήποτε αλλού, και κατέβασε το κορμί σου προς σ’αυτόν.

Γιατί είναι hot: Η στάση αυτή είναι τέλεια για σένα για να έχεις την κατάσταση υπό έλεγχο, και χρησιμοποιώντας τα πόδια σου καθορίζεις τους ρυθμούς που εσύ θέλεις. Επιπλέον, αφήνεις τα χέρια του ελεύθερα να εξερευνήσουν το κορμί σου.

Πώς να το κάνεις: Λύγισε το κορμί σου προς τα κάτω και άσε σε αυτόν να πάρει τον έλεγχο!

Γιατί είναι hot: Η στάση αυτή φωνάζει ”Σε θέλω τώρα” ! Είναι ιδανική για να εκφράσει το πάθος της στιγμής, και μπορεί να είναι βολική και άνετη για σεξ στο ντουζ.

Πώς να το κάνεις:Τοποθέτησε τα χέρια σου στο πάτωμα και άσε τον σύντροφο σου να σε τραβήξει κοντά του έτσι ώστε τα πόδια σου να είναι στους γοφούς του.

Γιατί είναι hot: Του προσφέρεις μία διαφορετική οπτική γωνία, αλλά και αίσθηση. Είναι άνετος στο κρεβάτι οπότε μπορεί να έχει τον έλεγχο και να σε κρατάει σταθερή και να μην χάσεις την ισορροπία σου.

Πώς να το κάνεις: Ξάπλωστε στο κρεβάτι στη θέση spooning (στάση κουτάλι) και ανύψωσε ελαφρώς τα γόνατα σου.

Γιατί είναι hot: Η στάση αυτή είναι τέλεια γιατί συλλαμβάνει την οικειότητα της στιγμής και έχετε και οι δύο το ελέυθερο να ακουμπάτε ο ένας τον άλλον. Ιδανική στάση για το πρωινό ξύπνημα επίσης!

Πώς να το κάνεις: Ο σύντροφος σου κάθεται στο κρεβάτι ή στο πάτωμα και εσύ χαμηλώνεις το κορμί σου προς σ’αυτόν, έχοντας την πλάτη σου γυρισμένη μακριά του.

Γιατί είναι hot: Σ’αυτή την στάση είσαι και πάλι cowgirl, και έχεις επιπλέον περισσότερο έλεγχο και χώρο να κινηθείς, όπως και ο σύντροφος σου, που μπορεί να αγκαλιάσει την μέση σου και να κάνει την στιγμή ακόμα πιο kinky!

 

Tags : sexσεξ
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response