Μακιγιάζ

Τα καλύτερα κραγιόν για το καλοκαίρι (Κylie Cosmetics, Marc Jacobs, MAC, +οικονομικές επιλογές)

Κανένα λουκ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο κραγιόν, για να προσθέσει την τελευταία πινελιά που θέλεις στο μακιγιάζ, αλλά και στο σύνολό σου.

Οι τάσεις για το 2017 είναι απλές, και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε έξοδο που θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι.

Σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα καλύτερα κραγιόν, lip goss, και μολύβια χειλιών για να συνδυάσετε τέλεια το μακιγιάζ σας με κάθε επιλογή ρούχων που θα κάνετε.

Παρακάτω ακολουθούν κραγιόν που οι τιμές τους διακυμαίνονται και αναλόγως το μπάτζετ σας, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη τσέπη, αλλά και στις προτιμήσεις σας!

1.IT Cosmetics Reviver

Μία υπέροχη απόχρωση με φυσικό αποτέλεσμα, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με πιο έντονο μακιγιάζ. Tα κραγιόν της εταιρείας IT είναι ειδικά διαμορφωμένα για να ενυδατώνουν τα χείλη, χωρίς να σε αφήνουν με υπερβολική λιπαρότητα.  Το απόλυτο αυτό κραγιόν ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, είναι ουδέτερο, πρακτικό, και κρατάει για αρκετές ώρες!

2.Μarc Jacobs

Το κραγιόν αυτό μπορείς να το σετάρεις με ένα τέλειο total white look, και να ισορροπήσεις το έντονο χρώμα που έχει. Ταιριάζει υπέροχα σε μελαχρινές επιδερμίδες. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κόκκινο κραγιόν με αυτή την επιλογή για να αλλάξετε το μακιγιάζ σας, σε περίπτωση που το κόκκινο παραείναι βαρετό ή κλασσικό για τις επιλογές σας.

3.MAC

Ένα απαλό ροζ nude χρώμα, που μπορεί να απογειώσει κάθε make up look που θέλετε να κάνετε στις καλοκαιρινές σας εξόδους. Θα αναδείξεις την ρομαντική διάθεση με ένα λευκό σύνολο, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα κραγιόν που θα αναδείξει την θηλυκότητα σας αν το συνδυάσετε με χρώματα όπως μαύρο ή pastel.

4. Kiss me Philosophy

Είδαμε την purity mask για τα μαύρα στίγματα από την εταιρεία philosophy (μπορείς να την δεις εδώ), και αυτή τη φορά η γνωστή σε όλο τον κόσμο εταιρεία για τα βιολογικά συστατικά της, επιστρέφει με lip balms σε διάφορα χρώματα, για ένα ανάλαφρο και καλοκαιρινό λουκ, χωρίς να επιβαρύνετε καθόλου την επιδερμίδα σας.

5. Nars lip gloss

Το υπέροχο λιπ γλος της NARS, έχει όλα όσα θέλουμε για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ: Απαλό χρώμα που θα ταιριάζει απίστευτα με την μαυρισμένη επιδερμίδα μας, λάμψη, ενυδάτωση στα χείλη, και μεγάλη διάρκεια.

6. DIOR lip gloss

Το απόλυτο καλοκαιρινό κραγιόν σε μία υπέροχη απόχρωση, που προσθέτει ρομαντική διάθεση, και λάμψη σε κάθε μακιγιάζ που θα κάνετε. Ένα μοναδικό girly λιπ γλος από την Dior που θα λατρέψετε και θα μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας. Χωράει ακόμα και στα μικρότερα τσαντάκια για να είστε παντού με το απόλυτο χρώμα καλοκαιριού.

7. ANASTASIA BEVERLY HILLS

Αν θέλετε ένα κραγιόν που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο πλήθος, τότε αναμφισβήτητα αυτό είναι το λιπ γλος της Anastasia Beverly Hills σε ματ μορφή, για να διαρκεί για ώρες και να είναι σταθερό σαν βράχος! Δεν θα αφήσει τα χείλη σας ξηρά μετά το ντεμακιγιάζ, και σίγουρα το φουξια χρώμα είναι το κλασσικό καλοκαιρινό χρώμα.

8. Kylie Lipstick

Δεν θα ήταν ολοκληρωμένη η λίστα για τις τάσεις μόδας 2017 αν δεν συμπεριλαμβάναμε το λιπ γλος της Kylie Jenner, η οποία έχει κερδίσει θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στα νέα καλλυντικά που κυκλοφόρησε η εταιρεία της φέτος. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά χρώματα, και μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας παρακάτω:

Όλες οι nude/καφέ/χρυσές αποχρώσεις από την συλλογή της Kylie, οι οποίες ταιριάζουν και τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά μετά το μαύρισμα που θα έχουμε κάνει! Η Kylie Cosmetics ξεκίνησε πριν 2 χρόνια την δουλειά της πάνω στα καλλυντικά, και κατάφερε μετά από τόσο καιρό να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την δουλειά που έκανε.

  • Βλέπουμε την ίδια να κυκλοφορεί με έντονα κραγιόν, όπως μπλε, μωβ, πράσινο, ακόμα και μαύρο, και να προσφέρει στυλιστικές συμβουλές στο προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat.

9. KKW (Kim Kardashian West)

Στα ίδια βήματα με την αδερφή της, η 36χρονη Kim Kardashian προκάλεσε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της με την νέα συλλογή lip gloss, σε ματ μορφή φυσικά, που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2017. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι.

Αυτό που ξέρουμε για τις στυλιστές επιλογές της Kim Kardashian είναι ότι λατρεύει δύο πράγματα: Το γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια και οτιδήποτε nude, από φορέματα, μακιγιάζ, παπούτσια, ακόμα και αξεσουάρ. Ταιριάζουν τέλεια εξάλλου στην μελαχρινή της απόχρωση.

Η συλλογή της,  που μπορείτε να την τσεκάρετε στην σελίδα της αδερφής της, Kylie Cosmetics, θα είναι διαθέσιμη μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Η ίδια ανέφερε ότι αν οι θαυμαστές της το ζητήσουν, θα επαναφέρει την KKW collection σε περισσότερα καταστήματα.

Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι ματ αποχρώσεις στα κραγιόν είναι must have. Μεταμορφώνει κάθε make up look, και δίνει μία κλασσική χροιά, διατηρώντας την καλοκαιρινή φρεσκάδα που χρειαζόμαστε.

Η συλλογή KKW περιλαμβάνει ένα κόκκινο λαμπερό κραγιόν, σε απόχρωση Charlotte Tilbury για πιο κλασσικές εμφανίσεις. Μην ξεχνάς ότι ένα κόκκινο έντονο κραγιόν φυσικά θα αναδείξει την θηλυκότητα σου, η οποία πρέπει να είναι ισορροπημένη στις σκιές που θα επιλέξεις να βάλεις στα μάτια. Οι χρυσές και οι γήινες αποχρώσεις είναι οι ιδανικές.

10. YSL και Lancôme σε μωβ αποχρώσεις

Αν θέλεις να τολμήσεις ένα ξεχωρίστο και δυναμικό look:

μπορείς να αντικαταστήσεις το σκούρο μπορντό του χειμώνα με ένα υπέροχο μωβ κραγιόν που θα απογειώσει το στυλ σου. Οι δύο αυτές επιλογές που σου προτείνουμε έχουν δοκιμαστεί από beauty guru σε όλο τον κόσμο, και επιλέχθηκαν ως τα δύο καλύτερα μωβ κραγιόν για τους καλοκαιρινούς μήνες.

11. BEAUTY LINE COSMETICS, DUST + CREAM

Αν οι παραπάνω επιλογές είναι έξω των χρηματικών σου ορίων: 

Τότε μη ανησυχείς καθόλου γιατί θα σου προτείνουμε τα καλύτερα κραγιόν που δεν θα ξηραίνουν τα χείλη σου, θα σου προσφέρουν την ενυδάτωση που θέλεις, και τα χρώματα τους να είναι τα top χρώματα του καλοκαιριού.

Παρακάτω θα δεις λιπ γλος και κραγιόν/Lip Balm από την εταιρεία καλλυντικών Beauty Line Cosmetics.

Μία εταιρεία με οικονομικά καλλυντικά που προσφέρει πολλές επιλογές περιποίησης για το πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα, και επίσης κυκλοφορεί και ανανεώνεται συνεχώς η συλλογή για τους άντρες, που περιλαμβάνει:

  • κολόνιες,
  • σαμπουάν,
  • κρέμες ματιών,
  • after shave και πολλά άλλα.

Τα παρακάτω κραγιόν περιλαμβάνουν τα top χρώματα του καλοκαιριού, έχουν matte αποτέλεσμα, το οποίο προσδίδει μεγάλη διάρκεια για να μην χρειαστεί δεύτερη εφαρμογή.

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response