Οι τάσεις στην μόδα όπως είναι γνωστό ανανεώνονται αλλά και ανακυκλώνονται πάρα πολύ συχνά. Φέτος, την άνοιξη και το καλοκαίρι θα δούμε τσαντάκια που θυμίζουν λίγο την χρονιά του 2000. Τα σχήματα θα μας φέρουν στο μυαλό τα μικρά τσαντάκια της Paris Hilton και της Megan Fox, και τα χρώματα θα μας θυμίσουν τις επιλογές των pop star στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο 2017, βλέπουμε ότι αυτές οι επιλογές έχουν διαμορθωθεί αναλόγως με τις σημερινές προτιμήσεις. Το μήνυμα που διαπερνάνε όλα τα μοντέλα στις πασαρέλες είναι το εξής: Τολμήστε να βάλετε χρώμα στα αξεσουάρ και στις τσάντες!

Λέμε αντίο λοιπόν στο μαυρό χειμωνιάτικο χρώμα και καλωσορίζουμε τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις!

Όσο για τους διάσημους, φυσικά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις νέες τάσεις που είδαμε στην εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Μετά την λήξη της, είδαμε τα αγαπημένα μας σύνολα, παπούτσια και αξεσουάρ να εμφανίζονται σε κάθε περιοδικό μόδας, να αναδεικνύονται και να παίρνουν ζωή στις στυλιστιές επιλογές των celebrities.

Δείτε παρακάτω τις τσάντες που επέλεξαν οι διάσημοι για να κυκλοφορήσουν για μία απλή βόλτα ή για μία επίσημη έξοδο.

Η αγπημένη μας Hilary Duff δηλώνει για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τις τσάντες Chanel. Αυτή την φορά επέλεξε το γνωστό Flap Bag.

Την αγαπημένη μας Rihanna την βλέπουμε να κυκλοφορεί με την Dior Saddle Bag. Έχουμε συνηθίσει την γνωστή τραγουδίστρια με προκλητικά αλλά και περίπλοκα σύνολα, αλλά αυτή τη φορά μας ξάφνιασε! Ένα outfit που μόνο η Riri μπορεί να υποστηρίξει.

Την ίδια στιγμή που η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις, το μοντέλο της Victoria’s Secret, τώρα και μαμά, προτίμησε το χαμηλό προφίλ, και βγήκε στους δρόμους της Nέας Υόρκης με ένα total black outit, με Givenchy Pandora Box bag.

Η λατρεμένη μας Reese Witherspoon, που την αγαπήσαμε όλοι στο Legally Blonde, επέλεξε ένα τσαντάκι Gucci Nymphea για τα γενέθλια της. Σε υπέροχες pastel αποχρώσεις, ταίριαξε τέλεια με το σύνολο της, δείχνοντας πιο κομψή από ποτέ.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response