Οι γιορτές πέρασαν και είπα να σας βάλω στους κανονικούς ρυθμούς σιγά σιγά! Προτείνω τη νέα χρονιά να βάλουμε τα δυνατά μας και να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο πιο συχνά, και να έρθουμε πιο κοντά στο σώμα των ονείρων μας.

Με τα παρακάτω βήματα,  θα βρεις λίγο πιο εύκολα την διάθεση να γυμναστείς και να γίνεις επιτέλους πιο active! Δεν χρειάζεται πάντα να γυμνάζεσαι για να χάσεις κιλά, αλλά να θυμάσαι ότι σε οδηγεί σε πιο υγιή τρόπο ζωής!

1.Εφοδιάσου με νέο εξοπλισμό!

Μία καλή ιδέα είναι να αγοράσεις νέο outfit για το γυμναστήριο, νέα αθλητικά υποδήματα, και θα περιμένεις πως και πως να τα φορέσεις και να πας στο γυμναστήριο!

2. Βρες παρέα!

Το γυμναστήριο μπορεί να σου φαίνεται βαρετό αν είσαι μόνη, αν όμως βρεις την κατάλληλη παρέα, θα βρεις και την κινητοποίηση που χρειάζεσαι για να σηκωθείς από τον καναπέ και να χτίσεις το σώμα που θεέλεις να αποκτήσεις.

3.Go local.

Φρόντισε η συνδρομή σου να είναι στο κοντινό γυμναστήριο της περιοχής σου. Κανείς δεν θα έχει όρεξη και διάθεση να ξοδέψει πολύτιμο χρόνο απλά για να γυμναστεί. Στην αρχή ίσως δείξεις μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αλλά τις επόμενες εβδομάδες σίγουρα ο παλιός τεμπέλης εαυτός σου θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του!

4. Ετοίμασε τα πράγματα από το προηγούμενο βράδυ.

Αν σηκωθείς το πρωί και δεις την τσάντα του γυμναστηρίου σου έτοιμη μπροστά σου, δεν θα μπεις στον πειρασμό να ετοιμαστείς και εσύ για το γυμναστήριο; Δεν θα μπεις έστω και λίγο στο πειρασμό; Αν δεν το κάνεις σίγουρα θα έχεις ενοχές!

5.Επιβράβευση!

Κάθε φορά που τελειώνεις την γυμναστική σου, κάνε μία υπόσχεση στον εαυτό σου για να κάνεις κάτι που σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί αποτελεσματικά όχι μόνο στα παιδιά και στα κατοικίδια μας όταν τα εκπαιδεύουμε, αλλά και σε εμάς τους ενήλικες. Θέλεις μετά το γυμναστήριο σου να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix; Θέλεις να πας μία βόλτα στα μαγαζιά και να αγοράσεις κάτι που έχεις βάλει στο μάτι; Όποιο και να είναι αυτό, αποτελεί ένα καλό κίνητρο!

Με απλά βήματα καταφέρνουμε τους στόχους μας! Υπομονή, επιμονή, και αποφασιστικότητα.

Ξέρω ότι μπορείτε!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response