Τοξικοί άνθρωποι; Είναι όλοι αυτοί που απορροφούν όλη την θετική μας ενέργεια, όλοι αυτοί που θα βρουν πάντα ένα αρνητικό επάνω μας, όλοι αυτοί που δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τον εαυτό τους, όλοι αυτοί που βλάπτουν τους άλλους με την συμπεριφορά τους.

Είμαστε και εμείς που νομίζουμε ότι θα τους αλλάξουμε, ότι αν προσπαθησουμε αρκετά θα τους βάλουμε στον σωστό δρόμο. Εμείς που θυσιάζουμε τα πάντα έστω να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί τους, εμείς που θέλουμε να τους βλέπουμε να γελάνε, εμείς που τους κοιτάμε στα μάτια όταν μιλάνε, εμείς που νιώθουμε ότι είναι υποχρέωση μας να τους φροντίζουμε. Εμείς που ανεχόμαστε κάθε άδικη συμπεριφορά απέναντι μας.
Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε και ούτε πρέπει να αλλάξουμε κανέναν.

Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οποίος μας πληγώνει και δεν μπαίνει στον κόπο να επανορθώσει είναι κάποιος που δεν αξίζει να είναι στην ζωή μας.
Είναι καιρός να τους απομακρύνετε, όσο δύσκολο και να είναι, και πιστέψετε με όταν σας λέω ότι την μεγαλύτερη απώλεια θα την νιώσουν αυτοί, γιατί χάνουν ένα άτομο που θα έκαναν τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι. Εσείς τι θα χάσετε; Ένα άτομο που δεν σας δίνει την αγάπη και την φροντίδα που έχετε ανάγκη.
Οποίος σας αγαπάει, το δείχνει. Δεν είναι ανάγκη να σας το υπενθυμίζει με χιλιοειπωμενες λέξεις που έχουν χάσει την αξία τους, αλλά μέσα από μικρές καθημερινές πράξεις θα βρουν τρόπο να σας δείξουν ότι σας θέλουν στην ζωή τους. Μην στριμώχνεστε στις ζωές των άλλων, όποιοι σας θέλουν δεν θα σας αναγκάσουν να πολεματε για λίγη προσοχή.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί, ότι πάντα φταίμε εμείς δεν έχουν καμία θέση στη ζωή μας.
Την τοξικότητα να την κρατήσουν για τον εαυτό τους, γιατί στο τέλος θα μείνουν μόνο με αυτόν, να είστε σίγουροι.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!