Γειά σας lovelies! Σ’αυτό το post θα ήθελα μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες και συμβουλές για το πως να εκφράζεστε σωστά, να επικοινωνείτε πιο εύκολα με τους ανθρώπους σας, και να μην ντρέπεστε να εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας. Σε πρόσφατες συζητήσεις με φίλους μου κατάλαβα ότι πολλές φορές η αιτία που κάποιος δεν εκφράζει τα συναισθήματα του είναι επειδή δεν γνωρίζει πως ακριβώς να το κάνει, και δεν συμβαίνει πάντα επειδή είναι εσωστρεφής ή δεν θέλει να επικοινωνήσει με το κοινωνικό του περιβάλλον. Έπειτα, αποφάσισα να κάνω μία έρευνα για να βοηθήσω όλους εσάς να μοιράζεστε καλύτερα αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Αν λοιπόν, είσαι και εσύ ένας από αυτούς που αναρωτιούνται ” Πώς μπορώ να εκφράζομαι καλύτερα;” τότε συνέχισε την ανάγνωση και θα βρεις την λύση στις παρακάτω συμβουλές που έχω ετοιμάσει για σένα!

Τέλος, να θυμάστε αγαπημένοι μου ότι τα λόγια δεν αποτελούν τον μοναδικό τρόπο εξωτερίκευσης και έφρασης των συναισθημάτων σας. Μπορείτε να δείξετε στους άλλους τον εσωτερικό σας κόσμο μέσω της μουσικής, της εικόνας, τη γλώσσα του σώματος, με την τέχνη γενικότερα. Στο κάτω κάτω όλα στη ζωή είναι τέχνη. Οτιδήποτε αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητας μας, οτιδήποτε δηλώνει στον κόσμο πτυχές του χαρακτήρα μας είναι τέχνη.

Να είστε θαρραλέοι. Να είστε ο εαυτός σας. Οι σωστοί άνθρωποι θα σας αγαπήσουν και θα μείνουν στην ζωή σας με ή χωρίς λόγια.

Εσείς πώς προτιμάτε να εκφράζεστε; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response