Αν υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφος σου δεν έχε ξεπεράσει την πρώην του ή ότι παραμένει έως ένα σημείο συναισθηματικά δεμένος μαζί της, θα υπάρχουν λόγοι για τις υποψίες σου, ή απλώς μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να πρόκειται για ανησυχίες και ανασφάλειες.

Μπορεί κατάλαθος να είπε το όνομα της αντί για το δικό σου όταν σου μιλούσε ή μπορεί να τον έπιασες να κοιτάζει κάποια φωτογραφία της, ή ακόμα χειρότερα να έχει ακόμα πράγματα της στον χώρο του και να μην θέλει να τα πετάξει. Δεν είσαι σίγουρη τι ακριβώς είναι, αλλά έχεις μία διαίσθηση ότι το αγόρι σου δεν είναι συναισθηματικά έτοιμος να βρίσκεται σε μία άλλη σχέση;

Διάβασε παρακάτω τα σημάδια και συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν το αγόρι σου έχει ακόμα στο μυαλό του την προηγούμενη του σχέση, και δεν την έχει ξεπεράσει.

  1. Έχουν συχνή επικοινωνία. Σίγουρα σε μερικές περιπτώσεις δύο άνθρωποι συνεχίζουν να είναι ο ένας στην ζωή του άλλου, και να μην κρατάνε κακία ή θυμό μέσα τους για τον άνθρωπο που κάποτε αγάπησαν. Αλλά αν μιλάνε καθημερινά, και τα τηλεφωνήματα κρατάνε περισσότερη ώρα μαζί της παρά μαζί σου, τότε σίγουρα πρέπει να τον ρωτήσεις γιατί συμβαίνει αυτό.

 

2. Είναι παντού στα σόσιαλ μίντια. Τον έχεις πιάσει να της κάνει like παντού, να την κάνει follow στο Instagram, και να μην χάνει κανένα post της. Σίγουρα, δύο πολιτισμένοι ενήλικες μπορεί να μην προβούν σε ενέργειες όπως να κάνουν μπλοκ ο ένας τον άλλον, αλλά σίγουρα στα σόσιαλ μίντια δεν πρέπει να φέρονται όπως όταν ήταν σε σχέση.

 

 

 

3. Μίσος μίσος μίσος! Την κακολογεί συνεχώς, υπενθυμίζει (στον εαυτό του κυρίως!) πόσο ακατάλληλη ήταν γι’αυτόν, και πόσο χαρούμενος είναι που δεν υπάρχει στη ζωή του. Μήπως απλά συμβαίνει το αντίθετο και θέλει να πείσει τον εαυτό του ότι την μισεί;

 

 

 

 

4. #relationshipgoals. Είναι μία συνήθεια των αγοριών να προβαίνουν σε ακραίες καταστάσεις κάθε φορά που χωρίζουν και αρχίζουν μία νέα σχέση. Θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι έχουν προχωρήσει παρακάτω και ότι περνάνε τέλεια!

 

 

 

 

5. Ξέρεις πολλά παραπάνω απ’όσα θα έπρεπε για την πρώην του.  Ξέρεις ότι η πρώην του δεν ήθελε να βλέπει ταινίες τρόμου, ότι δεν μαγείρευε καλά, ότι ήταν συνέχεια στο κινητό της, ότι το αγαπημένο της χρώμα ήταν το γαλάζιο.. και η λίστα συνεχίζεται. Και όλα αυτά τα ξέρεις γιατί μιλάει συνεχώς γι’αυτήν, και κατάβαθος σε συγκρίνει μαζί της. Φυσικά και δεν το θέλεις αυτό.

 

 

6. Έχει όλα αυτά που την θυμίζουν. Φυσικά και έχει κρατήσει τα δώρα της, όλα τα λαστιχάκια που ξέχασε στο σπίτι του, ή ακόμα χειρότερα ρούχα της. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι την θέλει ακόμα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην είναι έτοιμος να την βγάλει τελείως από την ζωή του. Μπορείς να το συζητήσεις ήρεμα μαζί του, και να δεις την δική του οπτική γωνία, χωρίς να δημιουργήσεις καβγά και χωρίς να δείξεις τις ανασφάλειες σου.

 

7. Διατηρεί ακόμα επαφές με την οικογένεια της. Θυμάται τα γενέθλια της αδερφής της, πίνει τσάι με την γιαγιά της και έχει τους γονείς της στο Facebook. Ρώτα τον γιατί συνεχίζει ακόμα να κρατάει τόσο καλές σχέσεις μαζί τους. Στο κάτω κάτω, μπορεί απλά να είναι ευγενικός ή να τους συμπαθεί όντως τόσο πολύ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά όπως και να έχει, πρέπει να του δείξεις ότι σε πειράζει, και αυτό δεν είναι απαραίτητα λογικό.

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response