Παρακάτω θα βρείτε τα 5 πιο αποτελεσματικά smoothies που θα σας βοηθήσουν στον αγώνα να αποκτήσετε και να διατηρήσετε το σώμα που επιθυμείτε.

1.Φυστικοβούτερο και μπανάνα 

smoothie

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, αυτός ο συνδυασμός θα σας προσφέρει τις πρωτεΐνες που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε το ως πρωινό ως ένα γεύμα, δεν συνιστάται περισσότερη ποσότητα. Για να το ετοιμάσετε θα χρειαστεί να έχετε μισή μπανάνα, μιάμιση κουπα φυστικοβούτηρο και μιάμιση κούπα γάλα.

2.Moca Smoothie

5-smoothies-that-help-lose-weight-1

Σοκολάτα! Ο τέλειος τρόπος να πάρετε την δόση ζάχαρης που τόσο πολυ θέλετε, με τον πιο υγιεινό smoothie. Μισή κούπα frozen yogurt σε γεύση βανίλια, μια δόση εσπρέσο,  2 κουταλιές του γλυκού κακάο και είστε έτοιμοι!

5-smoothies-that-help-with-weight-loss-2-271x300

Το καρπούζι αποτελούμενο από 90% νερό και χαμηλό σε λιπαρά σε συνδυασμό με λίγο λεμόνι, γάλα αμυγδάλου και γιαούρτι κάνει το τέλειο smoothie που θα θέλετε να πιείτε όλη μέρα!

4.Blueberries Smoothie

5-smoothies-that-help-with-weight-loss-3

Θα χρειαστείτε μισή μπανάνα, μισή κούπα παγωμένα η κανονικά μύρτιλα, ελάχιστο μέλι και 8 ποτήρια νερό. Και το smoothie σας είναι έτοιμο.

5. Μάνγκο και αβοκάντο smoothie 

5-smoothies-that-help-with-loss-weight-4-300x300

Ένα must try για όλους σας λάτρεις του μάνγκο! Για το συγκεκριμένο smoothie τα υλικά μας είναι 1/5 της κούπας κομμένο μάνγκο, 1/4 της κούπας αβοκάντο, 1/5 χυμό μάνγκο, 1/4 γιαούρτι βανίλια και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού.

 

Καλή απόλαυση!

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response