Σάββατο βράδυ λοιπόν, η πολυαγαπημενη μας μέρα που την περιμένουμε όλη την εβδομάδα!  Μετά από τόσες μέρες κούρασης, άγχους και στρες επιζητούμε και εμείς λίγη διασκέδαση, μας αξίζει!  Και τι καταλήγουμε να κάνουμε εννοείται;  Να πηγαίνουμε στα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης με την παρέα μας και να τρώμε τα λεφτά για τα οποία τόσο σκληρά δουλέψαμε, οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον….μερικοί από εμάς, καλά εντάξει, κάποιοι τέλος πάντων!  Ξυπνάμε επομένως με πονοκέφαλο την Κυριακή, και δεν είναι λίγα τα πράγματα για τα οποία μετανιωνουμε!  Νέοι είμαστε, θα βγούμε, θα τα σπάσουμε, θα γίνουμε και ρεζίλι αλλά ρε παιδιά να μην γίνει και συνήθεια έτσι; Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να περάσετε ένα Σάββατο το οποίο θα συνδυάζει την ξεκούραση, τους φίλους και την διασκέδαση φυσικά!  Let’s go!

 

1. Movie marathon!  Διαλεξε με την παρέα σου την αγαπημένη σας τριλογία,εφοδιαστείτε με μπόλικο ποπ κορν και αναψυκτικά and let the party begin!  Για πιο έντονες στιγμές και αδρεναλίνη συνιστούμε θρίλερ, η επιλογή δική σας όμως!

large (18)

2. Girls night in αυτή τη φορά! Συγκεντρωθείτε όλες μαζί σε ένα σπίτι, φορέστε ότι πιο άνετο, χωρίς μακιγιάζ και υπερβολές και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί! Λύστε απορίες ή μία στην άλλη, προβλήματα, gossip κτλ!

large (19)

3. Βρες χρόνο για την οικογένεια σου!  Περασες όλη την εβδομάδα στην δουλειά και με φίλους, οπότε θα ήταν μια καλή ιδέα να αφιερώσεις αυτή τη μέρα να δεις τα άτομα που σε αγαπάνε πιο πολύ σε αυτό τον κόσμο!

large (6)

4. Χρονος για τον εαυτό σου!  Δεν χρειάζεται να πας πουθενά, να κάνεις τίποτα, να δεις κανέναν. Μερικές φορές αυτή είναι η τέλεια λύση. Ένα ζεστό τσάι, μια ταινια και το κρεβάτι σου θα αποτελούν την ιδανική παρέα.

large (19)

Καλή διασκέδαση!  Και να θυμάστε, δεν χρειάζεται να βγείτε να τα σπάσετε και βα κάνετε check in για τα μάτια του κόσμου, να περνάτε όμορφα για εσάς και τους γύρω σας.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response