Οι νέοι διαθέτουν ενέργεια, κίνητρα, διάθεση, ιδέες, όμως αυτό στο οποίο υστερούν είναι φυσικά η εμπειρία, που είναι αποτέλεσμα των πολλών προσπαθειών, που είτε πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς, είτε δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι μεγαλύτεροι μας λοιπόν είναι γνώστες πολλών σπουδαίων διδαγμάτων, και αν τους ακούσουμε έχουμε να μάθουμε πολλά, να κάνουμε ακόμα περισσότερα και να δούμε τον κόσμο που μας περιβάλλει με ένα τελείως διαφορετικό μάτι. Όλες αυτές οι γνώσεις που προήλθαν λόγων των εμπειρίας των γηραιότερων σε συνδυασμό με την δική μας ενέργεια, ζωντάνια και αισιοδοξία μπορούν να επιφέρουν τεράστιες θετικές αλλαγές όχι μόνο στην δική μας ψυχοσύνθεση, αλλά να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον πιο φιλικό και ευνοϊκό για όλους τους ανθρώπους. Με μία μικρή έρευνα μάθαμε τι μας συμβουλεύουν, τι μας προτρέπουν να κάνουμε και τι να αποφύγουμε στη ζωή μας.

large (45)

Η συγγραφέας Bel Kaufman, σε μία διάλεξη της στο Iona College άνοιξε την καρδιά της, εξομολογήθηκε προσωπικές στιγμές που αποτέλεσαν σταθμοί στην διαμόρφωση της προσωπικότητας της και μοιράστηκε διδάγματα που θα βοηθήσουν τον κάθε νέο να χαράξει την δική του πορεία, να ανοίξει τα φτερά του, να δείξει τα ταλέντα και τις ικανότητες του και να κάνει μια αλλαγή σε ένα κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός. Σύμφωνα με την συγγραφέα που έφτασε τα 100 της χρόνια, το κλειδί για μία ευτυχισμένη ζωή είναι το χιούμορ, η περιέργεια, ο ενθουσιασμός ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα, και το πάθος. Πάθος για την ίδια την ζωή, την δουλειά, τους ανθρώπους σου.

large (49)

Η επόμενη αγαπημένη μας κυρία είναι Dr Shigeaki Hinohara, συγγραφέας, σε μία πρόσφατη συνέντευξη της συμβούλεψε το νεανικό της κοινό να βλέπουν την θετική πλευρά σε καθετί στην ζωή τους, γιατί ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές μπορεί κάποιος να βρεί το φως. ”Έχε πίστη στην ζωή, τίποτα δεν γίνεται τυχαίο και οι κόποι του σήμερα σίγουρα θα ανταμειφθούν αν βάλεις μυαλό και πνεύμα σε κάθε δραστηριότητα.” ΄λεει η ίδια. Ποιοί είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε τα λόγια της Shigeaki, 104 χρονών;

Η Elsa Bailey γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια κάνοντας σκι στο Colorado, και αυτό την έκανε τόσο γνωστή που σε μία αποκλειστική συνέντευξη για το ABC news υποστηρίζει πως η μακροζωία θα επιτευχθεί αν είσαι δραστήριος, σωματικά και ψυχολογικά και δεν αφήνεις την ζωή να κυλάει χωρίς να αξιοποιήσεις την κάθε στιγμή. 🙂

large (48)

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response