Γειά σας αγαπημένοι μου λάτρεις της τέχνης! Σήμερα θα ήθελα πάρα πολύ να σας παρουσιάσω έναν μοναδικό καλλιτέχνη, ο οποίος έχει βάλει φωτιά στα σόσιαλ μίντια με την ανάδειξη της συλλογής του από…σύρμα! 

Ο Gavin Worth δηλώνει αυτοδίδακτος, και τα έργα του είναι προϊόν της αγάπης και του πάθους του για τις χειροτεχνίες. Η τελευταία του συλλογή ονομάζεται ”Δίψα”, και μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τι τον εμπνέει, πως εργάζεται, και πώς οργανώνει γενικότερα την δουλειά του.

 


O Gavin γεννήθηκηε στο Ζιμπάμπουε της Αφρικής το 1981, αλλά μεγάλωσε στο Las Cruces, στο Μεξικό. Έχει αποφοιτήσει από μία σχολή θεάτρου,και εργάστηκε ως ηθοποιός αλλά και ως μουσικός. Είχε επομένως πάντα μία ιδιαίτερη σχέση με την τέχνη, και αποφάσισε αργότερα ότι το στοιχείο του είναι οι καλλιτεχνίες.

gavinworth01 gavinworth02-550x441

Έχει δημιουργήσει πολλές ομιλίες για την πλατφόρμα του TED, όπου αναλύει λεπτομερώς τον κόσμο της τέχνης του και προσπαθεί να φέρει περισσότερα άτομα σε επαφή με την ενασχόληση της. Ο Worth υποστηρίζει ακράδαντα τα θερμά συναισθήματα που μας κατακλύζουν αν δούμε τις εικόνες που πλάθουμε με το μυαλό μας να παίρνουν μορφή και να γεννιούνται μπροστά μας χάρη στις προσπάθειες που εμείς κάναμε.

gavinworth03-550x491 gavinworth04-550x373

Να επισημάνουμε επίσης το γεγονός ότι έχει σχεδιάσει και αρκετά μοναδικά κοσμήματα. Συγκεκριμένα για την εταιρεία Tiffany & Co, η οποία ήθελε να δημιουργήσει μία νέα κολεξιόν εμπευσμένη από τις ιδέες του καλλιτέχνη.

gavinworth06-550x528 wire-sculpture-gavin-worth-yatzer-1

Τέλος, O Gavin Worth ασχολείται και με τη ζωγραφική, στην οποία πολλές φορές χρησιμοποιεί το φως για να δώσει άλλη διάσταση στα έργα του. Οι καινοτομίες και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης του είναι αυτός που τον έκανε γνωστό σε διεθνές επίπεδο και έδωσε την δυνατότητα στις συλλογές του να γίνουν παγκοσμίως αναγνωρισμένες.

wire-sculpture-gavin-worth-yatzer-2 wire-sculpture-gavin-worth-yatzer-4

Αναμένουμε επομένως την επόμενη συλλογή του Worth!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!