Κάθε μέρα συζητώντας με διάφορους ανθρώπους μαθαίνουμε ότι η επιτυχία είναι διαφορετική για τον καθένα: ακριβά αυτοκίνητα, σπίτι κοντά στη θάλασσα, καριέρα, μια ευτυχισμένη οικογένεια. Διαβάζουμε εκατοντάδες ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, και όλοι δίνουν μία διαφορετική εκδοχή στην επιτυχία τους. Ο δρόμος προς αυτήν δεν είναι ίδιος για όλους φυσικά.

Σήμερα, στη σελίδα μας θα έρθετε αντιμέτωποι με την μία ερώτηση που θα σας βοηθήσει να θέσετε προτεραιότητες και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, έχοντας πάντα στο νου ότι ο καθένας δίνει διαφορετικό νόημα και έχει διαφορετική αντίληψη της έννοιας της επιτυχίας.

Για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία στην ζωή σου,απλά κάνε στον εαυτό σου την παρακάτω ερώτηση: ‘Οταν θα έιμαι 100 χρονών, τι θα ήταν αυτό που θα με έκανε να πω ότι έχω ζήσει μία ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή;

Θα σκεφτείς ότι αν είχες κερδίσει χρήματα θα ήσουν επιτυχημένος; Θα σκεφτείς ότι επειδή βοήθησες ανθρώπους έκανες μία μικρή αλλαγή στον κόσμο; Θα σκεφτείς ότι εφόσον ταξίδεψες σε όλες τις περιοχές που ήθελες είσαι μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα; Όταν καταλάβεις τί είναι αυτό που δίνει ή πρόκειται να δώσει νόημα στη ζωή σου, τότε προσπάθησε κάθε μέρα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά. Απέφυγε την ζήλια και την μιζέρια και να είσαι συγκεντρωμένος στους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

large

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!