Όλοι μας θέτουμε ως στόχο στη ζωή να γίνουμε ανεξάρτητοι ώστε να καταφέρουμε να ζήσουμε μόνοι μας, χωρίς κάποιον πάνω από το κεφάλι μας. Ονειρευόμαστε την ελευθερία, την ταυτίζουμε με την ευτυχία και κάνουμε τα πάντα στο όνομα της. Πιστεύουμε πως όλα μας τα προβλήματα μας θα λάβουν τέλος την στιγμή που θα μπούμε σε ένα χώρο και αυτός θα είναι ολοκληρωτικά δικός μας. Η ζωή θα είναι ολοκληρωτικά δική μας. Οι επιλογές δικές μας. Me, myself and I, όπως λέει και η Fergie. Ωστόσο, όλα μοιάζουν ιδανικά στο μυαλό μας, όταν τα σκεφτόμαστε. Ύστερα έρχεται η πραγματικότητα και μας αλλάζει τα δεδομένα, γκρεμίζει τα στάνταρντ μας. Μετά από μία έρευνα, λοιπόν, μάθαμε ποια είναι τα πιο βασικά πράγματα που έμαθαν όσοι έζησαν μόνοι τους.

 

1. Μαμά πεινάω! Μαμά; ΜΑΜΑ;  Όλα είναι τέλεια όταν γυρνάς στο σπίτι, βρίσκεις έτοιμο φαγητό, και δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς όλα όσα προηγήθηκαν για να ετοιμαστεί. Εννοείται πως όταν έρχεσαι σπίτι θα έχει μαγειρέψει η μαμά, μα εννοείται! Τι; Τώρα πρέπει να φροντίζω εγώ γι’αυτό; Ω ναι. Θα υπάρχουν μέρες που ο ντελιβεράς θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, και ο αριθμός απο το σουβλατζίδικο θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

large (2)

2. Money money money! Τα χρήματα σου λοιπόν, δεν θα πηγαίνουν όλα, για να μην πω τα μισά, σε ρούχα, βόλτες, ποτά και παπούτσια….ναι, καλώς το σκέφτηκες. Τα χρήματά σου θα πρέπει να τα δίνεις για λογαριασμούς. Αυτά τα χαζά χαρτάκια που έχουν το θράσος να έρχονται στο σπίτι σου, είτε είναι το νερό, το ρεύμα, κοινόχρηστα, νοίκι…κτλ Καλή επιτυχία!

how-to-pay-bills-without-feeling-despair

3.  Θα φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου! Θα χρειαστεί να ανησυχείς για όλα, έκλεισες τον θερμοσίφωνα; Τον φούρνο; Έβγαλες την ισιωτική από την πρίζα; Η ευθύνη επομένως που έχουμε είναι ακόμα πιο μεγάλη.

large (11)

4. Μοναξιά. Θα υπάρχουν φορές που θα θέλεις μια αγκαλιά, μια συμβουλή και δεν θα έχεις κανέναν. Το κινητό, η τηλεόραση και ο υπολογιστής θα είναι οι καλύτεροι σου φίλοι.

large (10)

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response