Ένας θρύλος του κινηματογράφου του 20ού αιώνα, η Audrey Hepburn, ήταν εκτός από μία τεράστια ηθοποιός, και ένα είδωλο ομορφιάς για κάθε γυναίκα της εποχής.  Συνδύαζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξωτερική ομορφιά και χάρη με την ομορφιά της ψυχής και την καλοσύνη, η οποία χαρακτήριζε κάθε της πράξη. Παραμένει επομένως γι’αυτούς τους λόγους διαχρονική και οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να μας βοηθήσουν να εξωτερικεύσουμε και εμείς την ομορφιά που έχουμε μέσα μας, συνοδευόμενη πάντα από χαμόγελο και αισιοδοξία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

1. Πρώτη συμβουλή, η κατανάλωση νερού. Όλες ξέρουμε πως το νερό μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει την υγεία, το σώμα, τον μεταβολισμό και την επιδερμίδα μας. Μην υποτιμάτε επομένως τις ευεργεσίες του. Η Audrey σίγουρα δεν το έκανε!

2.Βαθύς καθαρισμός του σώματος με φυτικά προϊόντα, κυρίως από φρούτα.

3.Η κατανάλωση της πατάτας ήταν ένα must στην διατροφή που έκανε η ηθοποιός. Λόγω της ιρλανδικής και ολλανδικής καταγωγής, οι πατάτες συνόδευαν τουλάχιστον ένα γεύμα της σε καθημερινή βάση.

large (27)

4.Εκδρομές στην φύση είναι η άλλη συμβουλή, το οποίο δεν ακούγεται και πολύ πειστικό αλλά σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, η ίδια έλεγε ότι το περπάτημα στην φύση την εφοδίαζε με οξυγόνο και καθαρό αέρα, και αυτή η ηρεμία που κέρδιζε ήταν αρκετή ώστε να αντανακλάται στο πρόσωπο της.

5.Εξίσου σημαντικός παράγοντας για την καλύτερη εμφάνιση έπαιζε και η στάση του σώματος, την οποία η Audrey είχε τελειοποιήσει λόγω της ενασχόλησης της με το μπαλέτο. Εμείς όμως δεν χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο, αρκεί να προσέχουμε το σώμα μας να μην φαίνεται άχαρο και να περπατάμε σωστά.

6. Η χρήση φυτικών καλλυντικών. Η ίδια δεν ήθελε να χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου, είχε ελάχιστα και φυτικά.

large (28)

7. Και τέλος, μας συμβουλεύει να προσπαθούμε να νιώσουμε πρώτα καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά, έτσι ώστε η ομορφιά να είναι ολοκληρωμένη, αλλιώς μια όμορφη γυναίκα με άσχημη προσωπικότητα σίγουρα δεν είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να μοιάσουμε.Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!