Οι γυναίκες πλέον μπορούν να τα καταφέρουν παντού. Έχουν διαπρέψει σε κάθε τομέα και έχουν δείξει ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν άντρα να τους σώσει, πρότυπο τους αποτελεί ο εαυτός τους και όχι ο Superman. Αυτό ακριβώς έχουν αναλάβει να παρουσιάσουν οι παρακάτω σειρές που είναι τώρα διαθέσιμες και στο Netflix.

  1. The Fall

7-Netflix-Shows_TheFall

H Gillian Anderson στο ρόλο της Stella Gibson έχει ως στόχο να κυνηγάει serial killers και να τους συλλαμβάνει. Η ντετέκτιβ συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις διανοητικές και σωματικές της ικανότητες για το συλλογικό καλό και δείχνει πως μια όμορφη γυναίκα είναι πολλά παραπάνω από την εμφάνιση της.

2. The killing

7-Netflix-Shows_TheKilling

Παρόμοιο με το Τhe Fall, σ’αυτή την σειρά πρωταγωνιστεί η Sarah Linden, μία ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που δεν το βάζει κάτω μέχρι να βρεί τον δράστη σε κάθε δολοφονία. Μία νέα συναρπαστική σειρά που έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων θεατών στην Αμερική και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

3.Marvel’s Jessica Jones

7-Netflix-Shows_JessicaJones

Σε αυτή την νέα αυθεντική σειρά του Netflix, η νέα Jessica Jones, ιδιωτική ντετέκτιβ, μπορεί να διαθέτει αρνητικές συνήθειες όπως είναι ο αλκοολισμός, ο θυμός και η έλλειψη υπομονής, όμως όταν έρχεται η ώρα να αναλάβει την εξόντωση των εχθρών της, τα αφήνει όλα στην άκρη και παρουσιάζει ένα νέο εαυτό.

4. Sense8 

7-Netflix-Shows_Sense8

Η σειρά επικεντρώνεται σε 8 αγνώστους που είναι διανοητικά δεμένοι μεταξύ τους, όλοι βρισκόμενοι σε διαφορετικό σημείο του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Nomi Marks, μια transgender λεσβία, πολιτική ακτιβίστρια που εκφράζει τις απόψεις της μέσω του blogging και προσπαθεί να δείξει στον κόσμο τι πραγματικά αξίζει και να απαλλαχθεί από άτομα που αμφισβητούν τις ικανότητες της και την πιθανότητα να πετύχει.

5.Archer 

7-Netflix-Shows_Archer

Στην λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείψει η νέα animated σειρά Archer, όπου πρωταγονιστεί η Lana Kana ως κατάσκοπος. Η σειρά αναδεικνύει με χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο τους ήρωες, θέτοντας όμως ταυτόχρονα και προβληματισμούς.

6.Chuck 

7-Netflix-Shows_Chuck

Yvonne Strahovski, ως Sarah Walker, παίζει τον ρόλο της CIA agent που αποστολή της είναι η προστασία του Charles Bartowski, ο οποίος έχει απομνημεύσει ακούσια χιλιάδες μυστικές πληροφορίες στο μυαλό του, και βοηθάει στην εξιχνίαση υποθέσεων.

7.Z Nation

7-Netflix-Shows_ZNation

Η σειρά αυτή, με θέμα post apocalyptic zombie, περιέχει δύο γυναικείους ρόλους που αναδεικνύουν την ψυχική δύναμη που μπορούν να έχουν οι γυναίκες και τον τρόπο τους να συμμετέχουν σε ενέργειες που θέτουν ακόμα και την ζωή τους σε κίνδυνο.

Καλή προβολή!

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response