Έχουμε συγκεντρώσει για σας μία σειρά φωτογραφιών από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που δείχουν την ανθρώπινη συμπεριφορά σε όλες τις εκφάνσεις της. Ο ανθρώπινος νους είναι δύσκολος, περίπλοκος, συναρπαστικός, και πολλές φορές δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε πλήρως. Οι παρακάτω εικόνες θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, να χαμογελάσετε, ή ακόμα και να θυμώσετε. 

Εσάς ποιά σας έκανε περισσότερο εντύπωση;

 

΄Ενας μοναχός και ο αδερφός του

8brtisb-1024x682


Κοιτάξτε πόση δύναμη κρύβεται πίσω από τα μάτια της

22-breathtaking-photographs-of-the-human-race-1


3. Νεαρό κορίτσι κουβαλάει πάντα μαζί της όπλο για να προστατέψει την οικογένεια της.

29-breathtaking-photographs-of-the-human-race-1


 4. Νεαρός στρατιώτης:  ” Είμαι θυμωμένος με όλους τους ανθρώπους που κυβερνούν τον κόσμο και επιμένουν να πολεμάμε ο ένας τον άλλον”

29-breathtaking-photographs-of-the-human-race-2

Σε μία έρευνα για τους στρατιώτες των ΗΠΑ έδειξαν ότι λίγοι ήταν αυτοί που έπεσαν στο πεδίο της μάχης και έχασαν την ζωή τους, ενώ οι περισσότεροι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην ζωή τους από δική της βούληση όταν επέστρεψαν στην πατρίδα γιατί δεν άντεξαν το κακό που είχαν κάνει στον άμαχο πληθυσμό.


5. Ένα αγόρι που μόλις έσωσε την αδελφή του από το σπίτι τους στην Συρία.

29-breathtaking-photographs-of-the-human-race

Το ζήτημα των προσφύγων έχει αγγίξει σε μεγάλο βαθμό την χώρα μας, και δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις σε θέματα τόσο ευαίσθητα από την στιγμή που οι πολιτικοί ηγέτες δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα σκεφτούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να γυρίσουν στην χώρα τους, καλό θα ήταν να δούμε εικόνες, βίντεο, να ενημερωθούμε για το ποιά είναι η κατάσταση στο κράτος από το οποίο προήλθαν. Είναι ανθρώπινο να ζήσει κάποιος σε εμπόλεμη ζώνη; Είναι σωστό να κοιμούνται παιδιά ακούγοντας βόμβες να πέφτουν; Εσείς, σε παρόμοια θέση, θα επιλέγατε να μείνετε ή θα τα αφήνατε όλα πίσω σας για να σωθείτε;


6. Μία μητέρα και η κόρη της που βρέθηκαν θύματα με οξύ από τον σύζηγο/πατέρα.

29-breathtaking-photographs-of-the-human-race

Αν η παραπάνω φωτογραφία σας προκαλεί ανατριχίλα, και δεν αντέχετε στο θέαμα της, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλά τέτοια θύματα σε όλες τις χώρες του κόσμου και η δημοσίευση τους είναι άκρως απαραίτητη για να γνωρίζουν όσο γίνεται περισσότερα άτομα γι’αυτές τις επιθέσεις και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την προστασία των θυμάτων, και ακόμα καλύτερα να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πρόληψη τέτοιων γεγονότων.


7. Μία ομάδα ανθρώπων σε αστικό λεωφορείο που προσπαθεί να σώσει μία γυναίκα από την απόπειρα της να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

83p3oqj

Πολλές φορές είναι άνθρωποι που δεν μας γνωρίζουν καν που μας βοηθούν στις πιο δύσκολες στιγμές μας. Η αλληλεγύη, η ανθρωπιά, η καλοσύνη, ο αλτρουισμός είναι αρετές που μπορούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο. Ζούμε σε μία εποχή που ενα χαμόγελο μπορεί να σώσει ζωές. Ποιά ήταν η τελευταία φορά που δώσατε ένα χέρι βοήθειας σε έναν συνάνθρωπο σας χωρίς να περιμένετε κάποια αμοιβή ή αντάλλαγμα;


8.  Ένα οικογενειακό γεύμα στη Σιβηρία.

d5bmrn1


9. Ένα παιδί προσπαθεί να σηκώσει τον αλκοολικό του πατέρα.

dtgefko


10. Το πρόσωπο ενός εργάτη στα ορυχεία της Κίνας.

jzbdofi-1024x691


11. Ένα ζευγάρι, στα 72 χρόνια, μπόρεσε επιτέλους να καταφέρει να νομιμοποιήσει την σχέση τους και να αναγνωρίσουν τον γάμο τους.

lreutag

Πόσοι άνθρωποι πιστεύετε ότι θα έκαναν 72 χρόνια υπομονή για να μπορέσουν να είναι με τον έρωτα της ζωής τους;


 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!