Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Οι σχέσεις από απόσταση είναι ακόμα πιο δύσκολες. Χωρίς τις απλές καθημερινές στιγμές του να κάθεστε στον καναπέ, να τρώτε μαζί, να κάνετε βόλτες χέρι χέρι, η κατάσταση γίνεται πολύπλοκη. Να είμαστε ειλικρινείς, οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι για όλους, αλλά όσοι τα καταφέρνουν, είναι πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Πώς μπορεί μια τέτοια σχέση να επιβιώσει; Να τα καταφέρει; Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά υπάρχουν μερικές γενικές αλήθειες που θα σας διευκολύνουν.

 

1. Επικοινωνία. Κινητό, skype, μηνύματα. Οτιδήποτε αρκεί να μην ξεχνάτε να βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον όσο απασχολημένοι και να είστε κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Young woman in her twenties using an Apple iPhone

 

2. Εκπλήξεις. Σχεδιάστε την επόμενη φορά που θα πάτε να τον δείτε και κρατήστε το μυστικό. Τα καλύτερα συμβαίνουν εκεί πού δεν το περιμένεις λένε!

large (14)

 

3. Αποφύγετε τον υπερβολικό έλεγχο για το που είναι, τι κάνει, με ποιον και γιατί. Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς εν γνώση, ειδικά αν σας χωρίζουν και μερικά χιλιόμετρα. Αν δεν σας απαντήσει αμέσως, δεν σημαίνει πάντα ότι σταμάτησε να σας αγαπάει!

large (15)

4. Στείλτε μικρά δωράκια! Μπορεί να είναι είτε η μπλούζα με το άρωμα σας πάνω, είτε κάτι μικρό που όταν το είδατε θυμηθήκατε τον αγαπημένο σας. Να είστε δημιουργικοί!  

large (16)

5. Τέλος, η εμπιστοσύνη. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε σημασία αν δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Η απόσταση είναι δύσκολη, και η έλλειψη εμπιστοσύνης κάνει την σχέση αδύνατη να κρατήσει. Γι’αυτό να είστε σίγουροι για την κατάσταση στην οποία βάζετε τον εαυτό σας, αν εσείς οι ίδιοι έχετε ανασφάλειες, η ο σύντροφος σας δεν σας δίνει την σιγουριά που χρειάζεστε τότε είναι μάταιο. Γνωρίστε τον εαυτό σας και τον άλλον πρώτα. 

large (17)

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response