Το να είσαι κορίτσι δεν είναι εύκολο. Όλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα, όλοι περιμένουν να είσαι συνεπής σε κάθε υποχρέωση, όλοι θεωρούν πως πρέπει και μπορείς να τα προλαβαίνεις όλα. Χαλάρωσε για μία στιγμή και διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να θυμάσαι καθημερινά. Με τις παρακάτω συμβουλές θα νιώθεις σίγουρα λιγότερη αγχωμένη κάθε φορά που είσαι σε δύσκολη θέση και θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις εις πέρας.

1

Οι άντρες δεν είναι οι εχθροί μας. Ούτε οι γυναίκες. Είμαστε όλοι ίσοι και ο καθένας προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του όπως μπορεί.

giphy-8


2

Βρες τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο και καν’το.


3

Μην αφήνεις κανέναν να σου πει τι μπορείς και τι δεν μπορείς να καταφέρεις.

giphy-9


4

Να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Μην τα επαναλαμβάνεις.


5

Να συγχωρείς τα λάθη των άλλων. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ.


6

Συνειδητοποίησε όσο πιο νωρίς γίνεται ότι θα έχεις και δύσκολες μέρες, που όλα θα πάνε στραβά. Μην αγχώνεσαι, ξαναπροσπάθησε αύριο.

giphy-11


7.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Μάθε να είσαι ο σωτήρας του εαυτού σου και να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις. Ξέρεις περισσότερα απ’ότι νομίζεις. Μπορείς περισσότερα απ’ότι πιστεύεις.


8

Να είσαι πιστή στις αξίες σου και οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν να έρθουν στην ζωή σου.

giphy-13


9

Αν μπορείς να προσφέρεις την βοήθεια σου σε κάποιον, καν’το. Μην περιμένεις ποτέ αντάλλαγμα.


10

Ππροσπαθείς να γίνεις σαν τις γυναίκες στα περιοδικά. Ούτε οι γυναίκες στα περιοδικά δεν μοιάζουν σαν τις γυναίκες στα περιοδικά. Photoshop.

giphy-14


11

Θα υπάρχουν μέρες που θα χάσεις την πίστη στον εαυτό σου.Μην αγχώνεσαι, θα την βρεις την επόμενη.


12

Βρες την ομορφιά σε καθετί.

giphy-7


13

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα που υποβαθμίζει τα θέλω και τα πιστεύω σου. Κάνε όση υπομονή χρειάζεται.


14

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι επιφανειακή.


15

Αγωνίσου για ό,τι πιστεύεις αξίζει.

giphy-15


16

Δεν υπάρχει κανόνας αν πρέπει να ακολουθήσεις την καρδιά ή το μυαλό σου. Να ακολουθείς αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη και δίνει νόημα στην ζωή σου, γιατί σίγουρα θα αξίζει και δεν θα το μετανιώσεις όπως και να έχει.


17.

Στο τέλος της ημέρας, η γνώμη των άλλων δεν έχει σημασία.

giphy-4


18

Μην σταματάς ποτέ να μαθαίνεις. Η γνώση είναι δύναμη.


19

Η αληθινή αγάπη υπάρχει, αλλά δεν είναι όλοι δυνατοί να την κρατήσουν όταν την βρούν. Μην είσαι σαν αυτούς.

giphy-6


20

Να έχεις αυτογνωσία. Δες ποια είναι τα θετικά σου στοιχεία και αξιοποίησέ τα. Δες ποια είναι τα αρνητικά σου στοιχεία και βελτίωσέ τα.


21

Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

giphy-16


22

Να λες πάντα την άποψη σου. Μπορεί να είναι λίγοι αυτοί που θα συμφωνήσουν ή θα σε στηρίξουν, αλλά θα ξέρεις ότι έκανες το σωστό.


23

Διώξε τους αρνητικούς ανθρώπους από την ζωή σου. Και με αυτό εννοώ όσους σου δημιουργούν ανασφάλειες, κόμπλεξ, δεν πιστεύουν στις ικανότητες σου, σε υποτιμούν, και δεν σέβονται την προσωπικότητα σου και όλα όσα εσύ πιστεύεις. Είσαι πολύ καλύτερο από αυτό.


24

Η ομορφιά δεν έχει να κάνει πάντα με ένα όμορφο φόρεμα και καλό μακιγιάζ. Η πραγματική ομορφιά είναι ο τρόπος που μιλάς, ο τρόπος που χαμογελάς, και ο τρόπος που φέρεσαι στους ανθρώπους.

giphy-5


25

Δεν θα μπορείς ποτέ να ικανοποιήσεις τις ανάγκες όλων των ανθρώπων. Και ξέρεις τι; Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις.

giphy-3

Tags : girlboss
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!