Όλοι μας ξέρουμε το twitter, λιγότεροι ξέρουμε πως λειτουργεί και ακόμα λιγότεροι το χρησιμοποιούμε. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες,  τα hashtags, καθιερώθηκαν από το Twitter πρώτη φορά και χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό για συγκέντρωση όλων των tweets γύρω από μια συζήτηση. Θα είμαι σαφής και λακωνική αυτή τη φορά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Twitter κάθε μερα πλέον, αν και μου πήρε λίγο χρόνο να αντιληφθώ την πραγματική δύναμη αυτής της εφαρμογής. Ακόμα και να μην είσαι χρήστης του Twitter, η να το χρησιμοποιείς μια φορά στο τόσο, είμαι σίγουρη ότι στο τέλος όλοι θα έχουν λογαριασμό. Γιατί το λέω αυτό;
Είναι απλό!

twitter-mobile-iphone-app-ss-1920
Πρώτον,  δημιούργησε έναν λογαριασμό τώρα για να κατοχυρώσεις το όνομα σου, χιλιάδες χρήστες εντάσσονται καθημερινά, και δεν νομίζω να θέλεις να ψάχνεις για ώρες ένα όνομα και να συμβιβαστείς με ότι έχει απομείνει όταν θα θελήσεις να μπεις στο Twitter.

Δεύτερον, ενημερώνεσαι πολύ πιο γρήγορα για όλα τα γεγονότα στο κόσμο, τα πολιτικά δρώμενα, όλα τα events στη πόλη σου, και οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Ύστερα, όλα τα άλλα σοσιαλ μίντια θα αντιγράψουν τα νέα στις δικές τους σελίδες για να ενημερωθεί το δικό τους κοινό. Ας είμαστε πρώτοι στην ενημέρωση λοιπόν!

Τρίτον, αν ο τρόπος που λειτουργεί το Twitter σε τρομάζει και πιστεύεις ότι είναι πολύ δύσκολο για να το χειριστείς εσύ, τότε βγάλε αυτή την σκέψη από το μυαλό σου γιατί είναι ότι πιο απλό θα συναντήσεις στην ζωή σου. Μέσα σε λίγα λεπτά θα τα μάθεις όλα και θα είσαι έτοιμος να αρτάρεις ότι θες!

Τέταρτον,  Το Twitter δεν είναι ένα σοσιαλ μίντια που θα σου κάνει πλύση εγκεφάλου, είναι για ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ο ένας από τον άλλον. Ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Twitter είναι να διαβάσεις ένα άρθρο από ένα blog κάποιου που μένει κοντά σε σένα η από κάποιον που ζει στο Timbuktu.

twitter2_3375790k

Κάτι που επίσης κάνει το Τουίτερ ιδιαίτερο από τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι προωθεί το σωστό δημοκρατικό διάλογο, καθώς τα posts που μπορούμε να δημοσιεύουμε δεν πρέπει να περιέχουν παραπάνω από 140 χαρακτήρες. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγουμε την φλυαρία, και ανακοινώνουμε μόνο τα πιο σημαντικά.

Ώρα για σχόλια!  Εσείς τι νομίζετε;  Πρέπει να κάνουμε έναν λογαριασμό στο Twitter ή μήπως αν γίνει αυτό, το Twitter θα μεταμορφωθεί σε νέο Facebook; Η απόφαση δική σας! 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!