Την στιγμή που γράφω αυτό το post, κάτι με ενοχλεί και μου αποσπάει την προσοχή. Με αποσυγκεντρώνει από την γραφή μου και επιβραδύνει την διαδικασία. Είναι τα γυαλιά μου. Τα φοράω όχι επειδή με βοηθάνε να βλέπω καλύτερα, κάτι που θα περίμενε κανείς σύμφωνα με την κοινή λογική. Οχι, δεν το κάνω γι’αυτό το λόγο. Είμαι εντελώς μόνη μου, κάθομαι στο γραφείο και προσπαθώ να γράψω. Ο πραγματικός λόγος; Το στυλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχω φορέσει τα γυαλιά καθαρά για χάρη της μόδας, αλλά είναι η πρώτη φορά είμαι ειλικρινής γι ‘αυτό. Η ειρωνεία βρίσκεται στο γεγονός ότι στο γυμνάσιο έπρεπε να φοράω γυαλιά, αλλά δεν το έκανα για λόγους αισθητικής. Τώρα βρίσκομαι ακριβώς στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Αργότερα, παρόμοιες καταστάσεις σημειώθηκαν με υγρό bronzer στο πρόσωπο, προϊόντα δηλαδή που θα με βοηθήσουν στο μαύρισμα ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. “Είμαι απλά μαύρισμένη.” έλεγα και ας ήταν μέσα Ιανουαρίου. Μίνι ψέματα που βασίζονταν στην ανασφάλεια μου και στην λανθασμένη εντύπωση για το τι είναι μόδα και στυλ.

Ετοιμαζόμουν να πάω στο συνηθισμένο μου ραντεβού στον οδοντίατρο όταν αποφάσισα ότι πρέπει να πάρω γυαλιά. Αγνοώντας εντελώς ότι οι συμμαθητές και οι φίλοι μου δεν με είχαν δει ποτέ να φοράω γυαλιά. Με είδαν λοιπόν μια μέρα φορώντας ένα ζευγάρι Burberry specs που δεν με έπαιρνε οικονομικά να τα αποκτήσω, αλλά τα αγόρασα ούτως ή άλλως. Είπα στους συμμαθητές μου ότι ήταν λόγω της μυωπίας μου ή για καλύτερη διορατικότητα.

Φορώντας γυαλιά για τη μόδα είναι πραγματικά ένας λόγος που μοιάζει ανόητος και δεν παραδεχόμαστε συχνά στον εαυτό μας, πόσο μάλλον στο κοινωνικό μας κύκλο. Τα γυαλιά είναι περισσότερο αποδεκτό πως αλλάζουν την εμφάνιση, και ολόκληρο το βλέμμα σας.

Μπορείτε να αλλάξετε τα ρούχα σας όσο θέλετε, αλλά δεν μπορείτε πραγματικά να αναπαράγετε τον τρόπο που τα γυαλιά μπορούν να σας μεταμορφώσουν εντελώς. Είναι σαν να σας παρουσιάζουν μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού σας – μια εκδοχή που νοιάζεται λιγότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Όταν φοράω τα γυαλιά μου, οι άνθρωποι συχνά δεν με αγαγνωρίζουν και λένε ότι μοιάζω εντελώς διαφορετική. Ποιό άλλο εξάρτημα ή αξεσουάρ μπορεί να το κάνει αυτό;

Tags : μόδα
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response