Το πρωκτικό σεξ δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο, απλά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε κάποια σεξουαλικά ταμπού να εξαφανίζονται, και να αντικαθιστούνται από την ελεύθερη επικοινωνία των συντρόφων και την σωστή ενημέρωση όχι μόνο από ειδικούς, αλλά και σε πολλές ιστοσελίδες στο ίντερνετ. Πρόκειται για μία απόλαυση που συμπεριλαμβάνει και τις γυναίκες, αν φυσικά γίνεται σωστά. Είνα μία διαδικασία που πρέπει να βρίσκει σύφμωνη και τους δύο συντρόφους, και να γίνονται σεβαστές οι επιθυμίες σας και τα όρια που έχει ο καθένας. Όλοι κάποια στιγμή θέλουμε να ζήσουμε νέες ερωτικές περιπέτειες, και έχουμε κάθε δικαίωμα να αισθανθούμε ασφαλείς και χαλαροί κατά την διάρκεια κάθε σεξουαλικής πράξης.

Σίσουρα έχεις διαβάσει για την διαδικασία, και αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει αν θέλεις να προχωρήσεις στο πρωκτικό σεξ, τότε αν οι παρακάτω συμπεριφορές ισχύουν για τον σύντροφο σου, η απάντηση είναι όχι.

1.Δεν τον πολυνοιάζει αν σου προκαλεί πόνο ή κάποια ενόχληση, όσο μικρή και να είναι. Αν δεν σου αρέσει, τότε δεν το κάνεις! Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο και κυριότερο μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής 101. Αλλά βέβαια, το κράτος επενδύει σε άλλες πιο σημαντικές επιχειρήσεις, από την σωστή ενημέρωση των παιδιών για θέματα του σεξ. Ωστόσο, αν ο σύντροφος σου δεν σε ακούει και δεν επικοινωνεί κατά την διάρκεια του πρωκτικού σεξ, τότε αυτό είναι σίγουρα μία κόκκινη κάρτα.

2.Αν το πρωκτικό σεξ είναι κάτι που έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν, τότε έχει την εντύπωση ότι είσαι πρόθυμη να το κάνεις και μαζί του. Στο κάτω κάτω, υπάρχουν άπειρα πράγματα που έχουμε δοκιμάσει στην ζωή μας, και αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα θέλαμε να επαναλάβουμε τα ίδια. Όπως και στο πρωκτικό σεξ, δεν είναι μία εύκολη διαδικασία για πολλές από εμάς, και πρέπει να μεσολαβήσει και ένα χρονικό διάστημα μέχρι να νιώσουμε άνετα μαζί. Στην τελική, μπορεί να μην θέλουμε να το επαναλάβουμε ποτέ. Αν μία τέτοια απόφαση που αφορά τις σεξουαλικές μας επιλογές και το ίδιο μας το σώμα δεν γίνονται απολύτως σεβαστές, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πολύ σοβαρό, γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει τις επιθυμίες του πάνω μας, ακόμα και με έμμεσο τρόπο, ή ασκώντας ψυχολογική πίεση, λέγοντας κάτι όπως ” Αν με αγαπούσες, θα το έκανες.” Μία τέτοια φράση είναι πλέον χιλιοειπωμένη, και όποιος την χρησιμοποιεί, δεν κάνει πλέον επίκληση στην λογική για να σε πείσει, αλλά θέλει να στοχεύσει στα συναισθήματα σου και να τα εκμεταλλευτεί.

3.Δεν έχει ιδέα ότι πρέπει να αλλάξει προφυλακτικό όταν εναλλάσεται το σεξ, από το πρωκτικό στο κολπικό. Η τεμπελιά τους ξεπερνάει κάθε όριο, και χρησιμοποιούν την απόσταση από το κρεβάτι στα προφυλακτικά ως δικαιολογία να σηκωθούν. Αυτομάτως, αυτό δεν δηλώνει ότι εφόσον δεν νοιάζεται για κάτι τόσο σημαντικό, θα νοιαστεί για εσένα και τις επιθυμίες σου; Χρειάζεται νέο προφυλακτικό για κάθε νέα σεξουαλική δραστηριότητα. Απλό!

4. Αν σου πει ότι θα προσέχει και δεν θα πονέσεις, εσύ δεν τον πιστεύεις γιατί  δεν το κάνει. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί συνεχίζεις ακόμα να κάνεις σεξ μαζί του; Γιατί συνεχίζεις και μοιράζεσαι τόσο προσωπικές στιγμές με κάποιον που δεν σέβεται τα όρια σου και καταπατάει τον λόγο του με την πρώτη ευκαιρία συστηματικά;

5.Κάθε φορά που του λες ”οχι”, σου απαντάει πως είσαι ξενέρωτη. Το ίδιο ισχύει και όταν έχεις περίοδο.Σε φορτώνει με τύψεις που δεν μπορείτε να κάνετε σεξ, και ενώ ξέρεις ότι δεν φταις σε τίποτα, δεν μπορείς παρά να αισθανθείς αμήχανα και άσχημα που σε βάζει σε μία τέτοια θέση.

6.Σου υπενθυμίζει ότι η πρώην του ήταν πολύ πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα μαζί του, εσύ γιατί δεν μπορείς; Από μόνο του, ένα τέτοιο σχόλιο πρέπει να σε κάνει να σηκωθείς, να μαζέψεις τα πράγματα σου, και να του πεις το πιο μεγάλο ΑΝΤΙΟ που έχεις πει στην ζωή σου χωρίς να νιώσεις καθόλου τύψεις. Δεν έχει το δικαίωμα να σε συγκρίνει με καμία άλλη κοπέλα, πόσο μάλλον με την πρώην του και να σου δημιουργήσει ανασφάλειες από το πουθενά.

 

 

Tags : σεξ
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response