Ενώ η εβδομάδα μόδας είναι πάντα ένα διασκεδαστικό θέαμα για να παρακολουθήσουμε ειδικά αν αγαπάμε τις νέες τάσεις, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στα ρούχα που συνήθως βλέπουμε στις πασαρέλες: Συνήθως πρέπει να περιμένουμε μήνες πριν τα δούμε στα καταστήματα για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε. Στη συνέχεια, βέβαια, και το θέμα των τιμών, που πολλές φορές είναι εκτός των χρηματικών ορίων μας, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρούμε παρόμοια κομμάτια για να το αποκτήσουμε.
Το πρώτο πρόβλημα ωστόσο έχει λυθεί καθώς την στιγμή που τα μοντέλα βρίσκονται στην πασαρέλα και δείχνουν τις νέες συλλογές από τους καλύτερους οίκους μόδας, υπάρχει η δυνατότητα να τα αγοράσουμε κατευθείαν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.
Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει τις τάσεις του 2017 που μας παρουσίασε η εβδομάδα μόδας.

 

1. Σκονισμένο ροζ (dusty pink)

2. Zara T-shirt με πιέτες στα μανίκια

3.DSQUARED2 Φουλάρι με κέντημα

4. H&M Παντόφλες

5.Topshop Βελούδινος χιτώνας

6. Vetements Βελούδινο παντελόνι καμπάνα

7. Rebecca Taylor Bελούδινο σακάκι

8. & Other Stories Δερμάτινα nude μποτάκια

9. Topshop Σακάκι με κόψιμο στους ώμους

10. J.Crew Σμόκιν

11.Carven σκουρόχρωμο τζιν τζάκετ

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response