LIFESTYLE

Οι πιο hot εκδηλώσες σε όλη την Ελλάδα το 2017. Όλα τα φεστιβαλ, οι εκθέσεις, και συναυλίες που ΔΕΝ πρέπει να χάσεις

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βγαίνουμε περισσότερο, πηγαίνουμε εκδρομές, βλέπουμε τους φίλους και τους συγγενείς μας πιο συχνά, και απολαμβάνουμε τις εξορμήσεις είτε σε θάλασσα είτε στην εξοχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως σχεδιαζουμε εξόδους για να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις και να ξεφύγουμε από την μονοτονία του χειμώνα.

Παρακάτω λοιπόν μπορείς να δεις τα πιο hot events σε όλη την χώρα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις. Είτε είσαι φαν της ροκ μουσικής, είτε της κλασσικής τέχνης, σίγουρα θα βρεις μία εκδήλωση που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

17 Ιουνίου, Thievery Corporation

Οι Thievery Corporation έρχονται για πρώτη φορα στην Πάτρα σε μία μοναδική συναυλία για να παρουσιάσουν τις νέες τους μουσικές δημιουργίες. Η συναυλία θα λάβει μέρος στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, στις 17 Ιουνίου, 21:00, για να απολαύσουμε τις μουσικές που αγαπήσαμε από το συγκρότημα. Εισητήρια μπορείτε να βρείτε στο Discovery your way, στην ‘Γωνία του βιβλίου-Βιβλιοπωλεία Παπαχρήστου’, και στο ‘Θρανιο’ στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

1 Ιουλίου, Placebo

Το συγκρότημα κλείνει 20 χρόνια και γιορτάζει την ίδρυση σου σε ένα υπέροχο show στις 1 Ιουλίου, στο Rockwave Festival. Μία μοναδική συναυλία να απολαύσεις με την παρέα σου και να ξανα ακούσεις τις all time classic δημιουργίες του συγκροτήματος.

15 Ιουνίου, Ρετρό Φεστιβάλ, Αθήνα

Για όσους αναπολούν το παρελθόν, το ρετρό φεστιβάλ στην Αθήνα θα σας γυρίσει πίσω και θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα, χορευτικά, μουσικά show, εκθεσειακό υλικό και πολλές εκπλήξεις! Θα λάβει μέρος στο Παλαιό Αμαξοστάσιο, στο Γκάζι, από τις 15 μέχρι τις 18 Ιουνίου.

9 Ιουνίου, Φεστιβάλ, Θεσσαλονίκη

Ένα υπέροχο φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη γεμάτο καλοκαιρινούς ήχους, έντονα χρώματα, και απίστευτα show, και κωμικές παραστάσεις με stand-up comedies.Στο κτίριο της Μονής Λαζαριστών, στις 10 Ιουλίου, το συγκρότημα Monophonics, θα τα δώσουν όλα σε μία μοναδική συναυλία, παρουσιάζοντας παλιά και νέα μουσικά κομμάτια.

Δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά με ένα κλικ εδώ.

3 Ιουνίου, Έκθεση, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Στις 3 Ιουνίου μην χάσετε την έκθεση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ”Μικρές Οδύσσειες” , η οποία συνδυάζει παλαιότερα με νέα έργα που θα σας εντυπωσιάσουν. Το Μουσείο γιορτάζει 150 χρόνια από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, και αυτή η έκθεση θα είναι μοναδική. Στην έκθεση θα βρίσκεται και η Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου.

7-11 Ιουνίου, Θεατρική Παράσταση, Αθήνα

Μην χάσετε την τραγωδία του Ευριπίδη, ”Ιππόλυτος” . Όπως υποστήριξαν οι παραγωγοί του έργου, δεν πρόκειται απλά για μία παράσταση, για μία συναυλία. Είναι μία έντονη ακρόαση του αρχαίου δράματος. Μία τραωδία σε μορφή μιούζικαλ που θα σας κάνει να αναπολέσετε το μεγαλείου του αρχαίου ελληνικού θεάτρου.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response