Ομορφιά

Η μοναδική μάσκα προσώπου που απομακρύνει όλα τα μαύρα στίγματα. Εσύ την δοκίμασες;

Τα μαύρα στίγματα σύμφωνα με δερματολόγους και ειδικούς είναι μία μορφή ακμής που εμφανίζεται σε λιπαρά σημεία κυρίως στο πρόσωπό μας. Ο λόγος που τα στίγματα αυτά αποκτούν μάυρο χρώμα οφείλεται στην μελανίνη, η οποία οξειδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα μαύρα στίγματα εμφανίζονται (και φυσικά μας κάνουν να τα πειράζουμε συνέχεια μέχρι να κοκκινίσει όλο το πρόσωπό μας!) Ένας από αυτούς είναι η ανάπτυξη των κυττάρων στην επιδερμίδα μας, οι ακκαθαρσίες που συγκεντρώνεται από τα υπολλείματα μακιγιάζ ή από τις βρωμιές με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο, που το τζελ καθαρισμού μας δεν κατάφερε να αφαιρέσει.

Τέλος, ένας ακόμη παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στα μαύρα στίγματα είναι η υπερβολική λιπαρότητα στην επιδερμίδα μας και η έκθεση στον ήλιο. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι τα μαύρα στίγματα προέρχονται από την ανώμαλη έκκριση σμίγματος, η οποία καταλήγει να είναι αποκλεισμένη στους πόρους.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό οι τροφές και τα διάφορα ροφήματα μπορεί να επηρεάσουν τα μαύρα στίγματα, αλλά και την ακμή. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα τρόφιμα όπως οι υδατάνθρακες, αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και όντως μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση της ακμής, αλλά οι ερευνητές δεν είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει ισχυρή σύνδεση.

Φυσικά, για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται στην εφηβεία πρέπει να ανφέρουμε ότι η ορμονική αλλαγή είναι μία κοινή αιτία για την υπερβολική αιτία σμήγματος. Ορμονικές αλλαγές εμφανίζονται επίσης στην διάρκεια μιας εγκυμοσύνης και της περιόδου.

Καμία επιδερμίδα δεν είναι τέλεια, και γι’αυτό υπάρχουν διάφορες μάσκες που μας βοηθούν σε κάθε περίσταση! Αν και κυκλοφορούν πολλές, σήμερα θα σας δείξω αυτή που μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει και έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ στο πρόσωπο μου.

Πρόκειται για την Philosophy Beauty Exfoliator Mask, η οποία αφήνει το δέρμα καθαρό και απομακρύνει αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα. Το μυστικό της κρύβεται στον άργιλο και στο σαλικυλικό οξύ. Όταν την τοποθετείς στο πρόσωπο σου θα αισθανθείς σαν να έχεις βάλει κόκκους άμμου και αμέσως θα μεταφερθείς σε καλοκαιρινές στιγμές. Το καλύτερο απ’όλα είναι δεν χρειάζεται να την αφήσεις παραπάνω από 10 λεπτά.

Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις την μάσκα προσώπου, να την ξεπλένεις και ύστερα να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου. Μέσα σε 10 λεπτά είσαι έτοιμη να κάνεις το μακιγιάζ! Μία βολική μάσκα που μπορείς να κάνεις τα πρωινά πριν την δουλειά σου. Επίσης, θα δεις μια ακόμη τεράστια διαφορά στο πρόσωπό σας. Τα σπυράκια και οι κοκκινίλες σταδιακά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Πρέπει και εσύ αφού αρχίζεις να χρησιμοποιείς την μάσκα προσώπου, να φροντίζεις το δέρμα σου και να προσέχεις τα χημικά που περιέχουν τα καλλυντικά σου για μία λαμπερή και δροσερή επιδερμίδα, έτοιμη να υποδεχτεί το καλοκαίρι!

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response