TipsΟμορφιά

Ομορφιά| Καλοκαιρινές συμβουλές για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα! + TIPS για το τέλειο μαύρισμα!

Όταν μιλάμε για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, πρέπει να εμπιστευόμαστε μόνο τους ειδικούς και τους δερματολόγους, και φυσικά σε συνδυασμό με τι ταιριάζει στο δέρμα μας και είναι αποτελεσματικό.

Διάβασε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις τώρα το καλοκαίρι για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου, και στο τέλος σου έχουμε tips για να καταφέρεις το καλύτερο μαύρισμα.

Απαλή απολέπιση/σκραμπ στο πρόσωπο.

Η σκληρή απολέπιση προσώπου και το υπερβολικό τρίψιμο λες και δεν έχεις καθαρίσει ποτέ την επιδερμίδα σου είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ένα καθαριστικό χωρίς σαπούνι είναι ότι πρέπει για την επιδερμίδα του προσώπου, καθώς δεν θα ερεθίσει το δέρμα και φυσικά δεν θα προκαλέσει κοκκινίλες. Φυσικά, είναι σημαντικό να μην ξεχάσεις να πλένεις τα χέρια σου καλά πριν τοποθετήσεις κάποιο καθαριστικό ή κρέμα στο πρόσωπο σου.

Αντηλιακό προσώπου, πάντα και παντού.

Με τους κινδύνους της υπερβολικής ακτινοβολίας του ήλιου πρέπει να βάζουμε αντηλιακό πριν το make up, ή να προτιμήσουμε μία βάση με SPF, με δείκτη 30 ή υψηλότερο. Αυτός πρέπει να είναι κανόνας που δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ, ακόμα και να βρέχει!

Μάσκες πρσοσώπου.

Ένα must του καλοκαιριού είναι οι μάσκες προσώπου, καθώς βγαίνουμε περισσότερο και λόγω των πολλών εξόδων ή της θάλασσας, το πρόσωπό μας έρχεται σε επαφή με διάφορα μικρόβια που εισέρχονται στην επιδερμίδα και δημιουργούνται ερεθισμοί ή στίγματα. Έτσι, οι μάσκες προσώπου θα καθαρίσουν το πρόσωπο μας. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου είναι ότι με την αλλαγή της θερμοκρασίας, πρέπει να αλλάξουμε και τις μάσκες που βάζουμε στο πρόσωπο μας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε αρκετές και να εναλλάσετε τα συστατικά.

 

Ελαφριά foundations.

Το καλοκαίρι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, το μέικ απ που βάζουμε στο πρόσωπο μπορεί να αρχίσει να λιώνει και να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’αυτό καλούμαστε να προτιμάμε κρέμες BB ή κρέμες CC που χαρίζουν κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη ταυτόχρονα. Ή για να αποφύγετε την λιπαρότητα, μία ελαφριά πούδρα χωρίς κάποιο foundation είναι το ιδανικό.

Ρετινόλη, ή αλλιώς Βιταμίνη Α!

Όλοι οι δερματολόγοι και οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να πολεμάμε τις ρυτίδες το βράδυ, και φυσικά το μυστικό όπλο είναι η βιταμίνη Α. Τώρα το καλοκαίρι, απόφυγε να χρησιμοποιείς πολλές κρέμες, και να τοποθετείς την μία μετά την άλλη. Γι’αυτό, το βράδυ, προτίμησε μία κρέμα με ρετινόλη και δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις άλλες! Να ξέρεις ότι γενικά η ρετινόλη μειώνει τους πόρους, την ακμή αλλά μπορεί να προκαλέσει κάποιους ερεθισμούς όταν το δέρμα εκτείθεται σε υπερβολική ακτινοβολία του ήλιου.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Μαζί με το ανηλιακό, δεν πρέπει να ξεχάσεις να ενυδατώνεις το πρόσωπο σου! Με την υψηλή θερμοκρασία είναι σημαντικό να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την απαραίτητη φρεσκάδα που χρειάζεται. Χρησιμοποιήσε τις ενυδατικές κρέμες το πρωί και το βράδι, και μετά το ντουζ όταν επιστρέφεις από την θάλασσα.

TIPS για εύκολο και αποτελεσματικό μαύρισμα!

  • Πριν βγεις στην παραλία, κάνε απολέπιση στο σώμα σου.
  • Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.
  • Μην ξεχνάς να προστατεύεις τα μάτια σου φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου
  • Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας σε συνδυασμό με το λάδι μαυρίσματος για σούπερ απότελεσμα.
  • Μην κάθεσαι σε μία πλευρά για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην καείς.
  • Οι ώρες από 10πμ με 16μμ είναι οι ιδανικότερες για μαύρισμα.
  • Προστάτευσε τα μαλλιά σου με κάποιο ειδικό σπρέι κατά του ήλιου.
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response