TRENDING

Ερευνητής υποστηρίζει: Η μαριχουάνα μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα μας στο σεξ.

 Η μαριχουάνα έχει επαινεθεί για τις αφροδισιακές της ιδιότητες για τουλάχιστον τρεις χιλιάδες χρόνια, από τότε που εισάχθηκε πρώτη φορά στην Ινδία και εφαρμόστηκε στην Tantra.

Ο Dolce, πρώην αρχισυντάκτης στο περιοδικό Star, πέρασε τα τελευταία χρόνια ερευνώντας την μαριχουάνα προσωπικά. Θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αξιολογήσει εκ νέου τον τρόπο που επηρεάζει τη ζωή μας, ειδικά τη σεξουαλική μας ζωή. Η μαριχουάνα είναι επί του παρόντος νόμιμη σε οκτώ πολιτείες των ΗΠΑ, τόσο για ιατρική και ψυχαγωγική χρήση, και είναι διαθέσιμη μόνο για ιατρική χρήση σε 23 πολιτείες.

Το βιολογικό λάδι κάνναβης μπορεί να αυξήσει τη διέγερση και τον οργασμό στις γυναίκες. Τα προϊόντα αυτά παρουσιάζουν νέους τρόπους στους ανθρώπους για να γευτούν το αρχαίο αφροδισιακό. Αλλά φυσικά οι κλασσικοί τρόποι κατανάλωσης της μαριχουάνας με τον σύντροφο σας μπορεί να έχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Εάν κάνετε καθημερινή ή συχνή χρήση της μαριχουάνας, ή είστε απλά ένας περίεργος χρήστης που επιθυμεί να μάθει περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο του Dolce ”Adventures Into the Uncharted World of Cannabis”, το οποίο καλύπτει πολύ περισσότερο το θέμα.

Πώς έφτασε στο συμπέρασμα ότι η μαριχουάνα αυξάνει την αποδοτικότητα κάποιου στο σεξ; Ο ίδιος λέει ”Πρέπει να είμαι ειλικρινής… τα πρώτα 30 χρόνια της χρήσης μαριχουάνας, ποτέ δεν διαπίστωσα ότι είναι πολύ αποτελεσματική στον ερωτικό τομέα. Δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στην σεξουαλική μου διάθεση, αντιθέτως μου έφερνε υπνηλία. Ωστόσο, αργότερα όταν ξεκίνησα την έρευνα μου, άρχισα να χρησιμοποιώ πολύ μικρότερες δόσεις, και κατάλαβα ότι λιγότερες δόσεις φέρνουν περισσότερη σεξουαλική διέγερση. Επίσης, αυτό το πετυχαίνεις αν κάνεις mixing τους τρόπους κατανάλωσης της μαριχουάνας, αν είναι δηλαδή σε στερεή μορφή (brownies) ή υγρή (έλαια).”

Έπειτα, φέρνει στην επιφάνεια την νομιμοποίηση της μαριχουάνας. Ο Dolce υποστηρίζει πως
η νομιμοποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα την εκπαίδευση και την σωστή ενημέρωση, και αυτός είναι ο κύριος στόχος. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο έξυπνα θα το χρησιμοποιείτε και θα φοβάστε λιγότερο για τις συνέπειες της.

Η συμβουλή του στους νέους χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν την σεξουαλική τους ζωή σε ένα άλλο επίπεδο; O Dolce συμβουλεύει: Μάθετε για αυτό που χρησιμοποιείτε. Τον τόπο παραλαβής, τις δόσεις που θα χρησιμοποιήσετε, και τις προθέσεις που έχετε. Εδώ τίθεται και το θέμα εμπιστοσύνης στον σύντροφο σας και αν νιώθετε αρκετά άνετα να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο μπροστά του. Ας μιλήσουμε για το πώς έχει ένα σύντροφο που εμπιστεύεστε θέματα. Μιλάμε για την οικειότητα και την αγάπη. Θέλει χρόνο ώστε να βρείτε πως ακριβώς θα βελτιώσει την σεξουαλική σας ζωή.

Ποιό είναι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να επιδιώκουν οι αναγνώστες του; Σ’αυτό το ερώτηα, η άποψη του είναι πολύ σαφής. Όποιο τρόπο και να επιλέξετε, η σωστή χρήση μαριχουάνας ενισχύει τη σεξουαλική σας ευεξία.Πρόκειται για τα συναισθήματά σας. Έχω διαπιστώσει ότι η μαριχουάνα, σε γενικές γραμμές, αφαιρεί ένα εμπόδιο ή ένα στρώμα της αντίστασης, και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, είναι και οι δύο παρόντες 100%. Νιώθετε τον σύντροφό σας πιο κοντά από κοντά και αισθάνεστε την παρουσία του σε μεγαλύτερο βαθμό. Στο τέλος, θα νιώσετε ότι κάνατε ένα ταξίδι στο διάστημα σε δύο δευτερόλεπτα και γυρίσατε. Ένα όμορφο ταξίδι!

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response