TRENDINGWeird

Περίεργες γεύσεις παγωτού που ξετρέλαναν το πλήθος! Εσύ θα δοκίμαζες παγωτό με δημητριακά και bourbon;

Στην Νέα Υόρκη άνοιξε πρόσφατα ένα μοναδικό μαγαζί, Salt & Straw που προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις παγωτού. Και όταν λέμε ξεχωριστές, το εννοούμε! Είναι Δευτέρα βράδυ. μετά τις 10 η ώρα, και άνθρωποι έχουν σχηματίσει ουρά μπροστά στο νέο μαγαζί για να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες γεύσεις! Υπάρχει ωστόσο υποκατάστημα και στο Λος Άντζελες, το οποίο αυξάνει συνεχώς την πελατεία του χάρη στις πρωτοποριακές γεύσεις που προκαλούν την περιέργεια, και όσοι θέλουν να ξεφύγουν από τις κλασσικές γεύσεις, σοκολάτα/βανίλια, κάνουν ουρές και περιμένουν το δικό τους παγωτό!

Το Salt & Straw άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν έξι χρόνια, και από τότε οι θαυμαστές του αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς. Ξεκίνησε από ανθρώπους που λατρεύουν την μοναδικότητα, αλλά και τα γλυκά, και συνδυάσαν τις δύο αγάπες και δημιούργησαν το πιο λατρεμένο μέρος του καλοκαιριού για όλους τους τυχερούς της Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες.

Αναρωτιέστε ποιές είναι αυτές οι περίεργες γεύσεις; Διαβάστε τις top επιλογές των ανθρώπων!

  • Φανταστείτε παγωτό με γεύση καλαμπόκι με κατεψυγμένα φρούτα, όπως ροδάκινο, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε σιρόπι της επιλογής σας. Το σιρόπι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι γλυκό, γιατί στο Salt & Straw προσφέρουν και σιρόπι το οποίο δίνει ξινή ή πικρή γεύση στα υλικά του παγωτού.
  • Ή αχλάδι με μπλε τυρί.
  • Παγωτό με γεύση φυστικοβούτηρο και καφέ.
  • Bourbon με δημιατριακά.
  • Σύκο με καπνιστή γαλοπούλα, το οποίο προτείνουν σε όλους τους πελάτες που ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα διατροφής, καθώς δεν συμπεριλαμβάνει ζάχαρη ή πρόσθετους υδατάνθρακες.
  • Αβοκάντο με κρέμα γάλακτος.
  • Φουά γκρα, το οποίο χρειάστηκε 4 μήνες για να δοκιμαστεί πλήρως από τους ειδικούς και να το διαμορφώσουν έτσι ώστε να γίνει αρεστό στο κοινό.
  • Βαλσάμικο με πράσινη πιπεριά, την οποία γεύση πρότεινε ένας τακτικός πελάτης στο Λος Άντζελες, και η ευχή του πραγματοποιήθηκε από το αγαπημένο του κατάστημα. Τώρα αυτή η γεύση είναι από τις πιο πολυσυζητημένες.
  • Και φυσικά, το πιο εξηζητημένο το αφήσαμε για το τέλος! Παγωτό με γεύση σκόρδο.

Όλα τα παγωτά κατασκευάζονται από φρέσκα, βιολογικά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χημικές ουσίες για πρόσθετη γεύση. Υπάρχουν παγωτά και για όσους είναι δυσανεκτικοί στο γάλα, και τώρα μπορούν να το απολαύσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσοι δοκίμασαν τα παγωτά με τις περίεργες γεύσεις, δήλωσαν ότι θα επέστρεφαν στο μαγαζί και θα το ξαναπροτιμούσαν. Αυτό συμβαίνει διότι για τους περισσότερους, δεν τους αφήνει με τύψεις για τις θερμίδες που καταναλώνουν. Απολαμβάνουν περίεργες γεύσεις παγωτού, όχι πάντα γλυκές, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, πρόκειται για μοναδικές λιχουδιές που δεν συναντούν πουθενά αλλού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τα παγωτά απο το Salt & Straw!

Μήπως να κάνουμε ένα ταξίδι στην Αμερική μόνο για τα παγωτά; Εσείς ποιά γεύση θα δοκιμάζατε; Αφήστε μας από κάτω το σχόλιο και τις εντυπώσεις σας!

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response