ΣχέσειςΤαξίδια

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται! Δείτε τα πιο ρομαντικά μέρη σε όλο τον κόσμο

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και εμείς αποφασίσουμε να μπούμε από νωρίς στο κλίμα και συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ρομαντικές περιοχές του πλανήτη όπου μπορείτε να αποδράσετε με τον αγαπημένο σας και να ζήσετε τις πιο ονειρικές στιγμές!

1.Τούλουμ, Μεξικό

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα πιο ωραία ροφήματα στα καλύτερα μπιτς μπαρ, να χαλαρώσετε στις υπέροχες παραλίες, και να νιώσετε πιο άνετα ακόμη και από το σπίτι σας στα καλόγουστα και όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια.

2. Άγιος Ιωάννης, Παρθένοι νήσοι

Το πανοραμικό θέαμα στον Άγιο Ιωάννη θα σας μαγέψουν και θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές που δεν μπορείτε να ζήσετε πουθενά αλλου.

3.Μεντόσα, Αργεντινή

Στην εξωτική Μεντόσα μπορείτε να συνδυάσετε την ρομαντική διάθεση, την περιπέτεια και την ξεκούραση.

4.Τεμέκουλα, Καλιφόρνια

Από τις πιο γνωστές περιοχές για να δοκιμάσετε εξαιρετικό κρασί από όλο τον κόσμο, να κάνετε βόλτες με αερόστατο και να θαυμάσετε πανέμορφα τοπία.

5. Ώρχους (Άαρχους), Δανία

Βυθιστείτε στην σκανδιναβική μαγεία της Δανίας, που με μία επίσκεψη θα σας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό της Δανέζικης γοητείας, της τέχνης, και της κουζίνας.

6. Μάλτα

Η Μεσογειακή ομορφιά σας καλεί να απολαύσετε αυτό το όμορφο θέαμα από την υπέροχη Μάλτα. Μην παραλείψετε σε καμία περίπτωση να επισκεπτείτε το μικροσκοπικό νησί Κομίνο, όπου απαγορεύονται τα αυτοκίνητα.

7. Ταμίλ Ναντού, Ινδία

Οργανώστε μία επίσκεψη στην εξωτική νότια Ινδία και δεν θα χάσετε. Θα μαγευτείτε από την πολύχρωμη κουλτούρα, τους ναούς, τις ακτές, και την ενδιαφέρουσα κουζίνα. Συγκεκριμένα στο Ταμίλ Ναντού μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα θαλασσινά δίπλα στις παραλίες.

8.Πούντα Κάνα, Άγιος Δομίνικος

Θα νιώσετε ότι είστε στο δικό σας ιδιωτικό νησί! Απολαύστε τις χρυσές αμμώδεις παραλίες, με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τις καταπράσινες εκτάσεις με φυτά και φρούτα.

9. Μαούι, Χαβάη

Δείτε την δύση του ηλίου από το ηφαίστειο ύψους 3 χιλιομέτρων και κολυμπείστε κάτω από καταρράκτες, το Μαούι σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές που δεν θα ζήσετε πουθενά αλλού.

10. Μόντε Κάρλο, Μόνακο

Tι κάνει το Μόντε Κάρλο μοναδικό για τους ερωτευμένους; Το ξενοδοχείο Metropole έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα για υποθαλάσσιους γάμους, παρέχοντας πλήρη εξοπλισμό για να γίνει η εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και πρωτότυπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response