Όλοι έχουμε παραδείγματα γυναικών με αυτοπεποίθηση στη ζωή μας, είτε πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας, μία φίλη ή κάποια που δεν έχουμε συναντήσει και απλά την θαυμάζουμε από το Instagram!  Είμαστε άμεσα έλκονται σε αυτό το πρόσωπο από την αυτο-διαβεβαίωση και θετική προοπτική τους για τον εαυτό τους.

Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση φαίνεται να είναι ”ανθεκτική”  στις αντιξοότητες στη ζωή, να τα έχει όλα υπό έλεγχο και να μετατρέπει κάθε εμπόδιο σε ένα σκαλοπάτι, που θα την οδηγήσει στην αυτο-εκπλήρωση και την ευτυχία.

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα μυστικά τους για να πιστεύουν στον εαυτό τους; Εδώ θα βρεις 5 κανόνες, τους οποίους πάντα ακολουθούν οι δυναμικές γυναίκες, αυτές που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την πίστη στον εαυτό τους!

Ξέρουν καλά το σκοπό τους

Αυτές οι γυναίκες γνωρίζουν καλά τα δυνατά τους σημεία, και πως να τα χρησιμοποιούν για να φτάνουν πάντα στο επιθυμητό τους σκοπό. Δεν ξεχνάνε ποτέ ποιος είναι αυτός, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, όπου όλα μοιάζουν ότι πάνε στραβά στη ζωή. Επικεντρώνονται σε αυτό που υπερέχουν, σε αυτό που είναι καλές, και όχι στις αδυναμίες που έχουν.

Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση δεν έχει πάντα σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση, ή την οικονομική εξέλιξη. Μία γυναίκα που θέλει να βελτιώσει την οικογένειά της, μία γυναίκα που θέλει να αφοσιωθεί στην σωματική της βελτίωση και δεν τα εγκαταλείπει, είναι μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

Είναι η cheerleader του εαυτού τους 

Αφοσιώνονται στα θετικά του εαυτού τους, και δεν αφήνουν τα αρνητικά σχόλια να τις παίρνουν από κάτω. Είναι εκεί για τον εαυτό τους και δεν χρειάζονται κάποιον να τις ανεβάσει όταν δεν νιώθουν καλά, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι διώχνουν αυτούς που τους αγαπάνε και τις νοιάζονται πραματικά.

Αυτό κάνει αυτές οι γυναίκες να ξεχωρίζουν.

Απολαμβάνουν τον χρόνο με τον εαυτό τους 

Αντί να πρέπει πάντα να είσαι με κάποιον, οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση ξέρουν πως να απολαύσουν μερικές στιγμές για τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της ημέρας για να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ελεύθερες από άλλες υποχρεώσεις.

Ένα απλό παράδειγμα είναι να δεις μια ταινία μόνη σου, ή να απολαύσεις ένα χαλαρό δείπνο σε ένα τοπικό εστιατόριο, χωρίς να έχεις την ανάγκη να έχεις κάποιον απέναντι σου να σου κρατάει συντροφιά. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να αισθανόμαστε άνετα πρώτα με την δική μας παρέα.

Αυτές οι γυναίκες αγαπούν τους φίλους και την οικογένειά τους, αλλά επίσης συνειδητοποιούν ότι είναι απαραίτητο να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, και μπορούν ταυτόχρονα να πάντα να είναι κοινωνικές και ευχάριστες, όταν απαιτείται !

Ξέρουν ότι δεν υπάρχει η ” Τέλεια γυναίκα”

Αυτές οι γυναίκες δεν αφήνουμε τα ΜΜΕ να τους υπαγορεύουν συμπεριφορές, στυλ, και πως πρέπει να είναι, γιατί ξέρουν ότι είναι όλα μία ψευδή διαφήμιση. Αυτές οι γυναίκες είναι σίγουρες για τις επιλογές του τρόπου ζωής τους, είτε αποφασίσουν να παντρευτούν και να έχουν μια οικογένεια, είτε όχι.

Επίσης, δεν αισθάνονται την ανάγκη να είναι λεπτές και να ακολουθούν πρότυπα ομορφιάς, αλλά αντ ‘ αυτού, γνωρίζουν την αξία ενός υγιούς σώματος.

Δεν τα παίρνουν όλα προσωπικά 

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματα των άλλων, μόνο τα δικά τους, και αυτό έχει σημασία. Γι’αυτό το λόγο, αφοσιώνονται μόνο στις δικές τους απόψεις και δεν προσπαθούν να πείσουν τους άλλους, ούτε να αναλύουν άσκοπες καταστάσεις στο μυαλό τους.

Μην ξεχάσεις να δεις περισσότερα εδώ: Πως να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά !

Κάνουν ερωτήσεις που τους κάνουν καλύτερα άτομα και έχουν μια άμεση συσχέτιση με την αυτο-ικανοποίηση. Συνειδητοποιούν ότι οι ερωτήσεις”πώς” και ”γιατί” είναι αυτές που θα φέρουν την πραγματική αλλαγή, και πιο κοντά στους στόχους τους.

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response