Γνωριστήκατε, σου αρέσει, κοιμηθήκατε μαζί και αναρωτιέσαι αν σε θέλει μόνο γι’αυτό. Πόσες γυναίκες καθημερινά σκέφτονται αυτή την ερώτηση! Είναι λοιπόν τόσο κοινότυπο, που μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τις συμπεριφορές των αντρών. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες είναι ότι χειρότερο, οπότε θα σε βοηθήσουμε να βγάλεις άκρη!

1.Πάντα σε βγάζει για ποτό. Μόνο.

Δεν λέω, μία μπύρα, ένα ροζέ, και τα σφηνάκια είναι ωραία και για τους δύο γιατί αισθάνεστε πιο άνετα και απελευθερώνεστε περισσότερο. Ωστόσο, τα ραντεβού που περιλαμβάνουν ποτό, περιορίζονται μόνο στο αλκοόλ, δεν προσφέρουν την κατάλληλη ευκαιρία να σε γνωρίσει και σε μάθει καλύτερα. Είναι αδύνατο σε ένα μπαρ να μιλήσετε για προσωπικά βιώματα και πράγματα που αρέσουν στον καθένα. Μετά το δεύτερο ποτό οι συζητήσεις αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο γενικές, πιο χαλαρές, πιο αστείες.

Έτσι λοιπόν, αν δεν έχει σκοπό να σε γνωρίσει καλύτερα, είναι λογικό όλα τα ραντεβού σας να λαμβάνουν μέρος στα διάφορα μπαρ της πόλης. Αντιθέτως, ένας άντρας που ενδιαφέρεται σε βάθος για σένα, θα έχει εναλλακτικές ιδέες για τις εξόδους σας και θα σκεφτεί να σε εντυπωσιάσει, χωρίς αυτό να περιλαμβάνει άφθονο αλκοόλ και νυχτερινές ώρες.

2.Δεν είστε συνδεδεμένοι στα σόσιαλ μίντια.

Αν βγαίνεις με κάποιον για τρεις μήνες, θα πρέπει να είστε ή φίλοι στο Facebook, ή να ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στο Instagram, ή τουλάχιστον να μπορείς να παρακολουθείς τα snaps του. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και βρίσκεις την συμπεριφορά του αρκετά μυστηριώδη, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις υποψίες.

Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν πληγωθεί από τέτοιους άντρες, συχνά αναφέρουν το ίδιο φαινόμενο: όλοι υποστήριζαν ότι δεν έχουν Facebook ή ότι δεν το χρησιμοποιούν.

Αν ένας άντρας δεν υπάρχει σε κανένα social media, τότε 9/10 κρύβει κάτι.

3.Τον γνώρισες στο Tinder.

Αν και πιστεύω ότι σίγουρα μπορείς να βρεις γοητευτικούς και σωστούς άνδρες στο Tinder ή σε κάποιο άλλο dating app, η πλειονότητα είναι διαφορετική. Μία τέτοια εφαρμογή δημιουργήθηκε για να μπορείτε να βρείτε εύκολα κάποιον, ο οποίος δεν θέλει δεσμεύσεις. Με λίγα λόγια, να βρείτε κάοιον να κάνετε σεξ. Το Tinder είναι σαν τα McDonald’s. Ευχαριστιέσαι από όλα τα junk food που βλέπεις, και έχεις άπειρες επιλογές στην διάθεση σου, ωστόσο στο τέλος, η ποιότητα το φαγητού δεν είναι η καλύτερη.

4. Λείπει, δουλεύει, έχει υποχρεώσεις. Συνέχεια.

Αν ο άντρας που έχεις πρόσφατα γνωρίσει συνεχώς βρίσκεται εκτός πόλης για δουλειές, είναι καιρός να αναθεωρήσεις την σχέση σου μαζί του. Αν πάλι, είναι ”πνιγμένος” στην δουλειά και δεν έχει χρόνο για σένα, πάρα μόνο να κάνετε σεξ, και τίποτα άλλο, είναι σίγουρα καιρός να κάτσεις και να σκεφτείς γιατί είστε ακόμα μαζί. Γιατί σίγουρα η φράση ‘δεν είμαι σε φάση να κάνω σχέση’ είναι χιλιοειπωμένη και ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει.

Αξίζεις να είσαι με κάποιον ο οποίος θα νιώθει περήφανος να είναι το αγόρι σου, και φυσικά θα βρίσκει χρόνο για σένα, χωρίς να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έρχεσαι δεύτερη. Αν δεν είσαι προτεραιότητα στην αρχή, τότε σίγουρα δεν θα γίνεις αργότερα.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response