Τι αγαπάμε περισσότερο από τα γλυκά και το highlighter μας; Τα παπούτσια φυσικά. Και ναι, όλες μας δεν έχουμε ποτέ αρκετά, και αυτό είναι  απόλυτα φυσιολογικό γιατί η μόδα εξελίσσεται, η ντουλάπα μας ανανεώνεται, ο καιρός αλλάζει, και εννοείται ότι πρέπει να βρούμε νέα παπούτσια να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά φορέματα και σύνολα.

Δες παρακάτω ποια παπούτσια θα σε ξετρελάνουν και θα σε μεταμορφώσουν σε fashion icon στις εξόδους σου. Τα χρώματα είναι πολύ in φυσικά, το ροζ χρυσό το είδαμε και το αγαπήσαμε από το χειμώνα και ευτυχώς θα συνεχίσει να υπάρχει και το καλοκαίρι, όπως και τα μεταλλιζέ θα φορεθούν πολύ φέτος σε όλα τα χρώματα.

Σου προτείνουμε όχι μόνο ψηλά πέδιλα, αλλά και flat παπούτσια. Σανδάλια που μπορείς να συνδυάσεις με πολλά σύνολα, αθλητικά παπούτσια για τις απλές και casual εμφανίσεις σου. Όπως και μπαλαρίνες για πιο ρομαντικές διαθέσεις, που άνετα κολακεύουν τα φορέματα ή ακόμα και τα καλοκαιρινά παντελόνια που θα επιλέξεις.

1.ZARA flat σε στυλ μπαλαρίνας

Ένα flat παπούτσι που προσδίδει ρομαντισμό και θυμίζει ταυτόχρονα μπαλαρίνα, σε μία ωραία και απαλή απόχρωση του ροζ. Το μαύρο χρώμα από πάνω προσθέτει σοβαρότητα, και δένει στον αστράγαλο. Ένα τέτοιο παπούτσι μπορείς να το φορέσεις στις πρωινές σου δουλειές, ή για μία βόλτα το μεσημέρι ή ακόμα και το απόγευμα. Θα ταίριαζε πάρα πολύ με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα και φούστες, χωρίς όμως υπερβολές για να πετύχεις ένα ισορροπημένο outfit.

2.EXPRESS ψηλό πέδιλο σε ροζ χρυσό

Ένα υπέροχο ψηλό καλοκαιρινό πέδιλο, σε ροζ χρυσό μεταλλιζέ απόχρωση. Είναι μονόχρωμο μέχρι τον αστράγαλο, που σημαίνει ότι μπορεί να κοντύνει το πόδι σου αν δεν το συνδυάσεις σωστά. Μπορείς να το φορέσεις το βράδυ για ένα ποτό ή για φαγητό, και να σετάρεις με ένα pencil φόρεμα που θα αναδεικνύει την σιλουέτα σου.

3.REVOLVE flat παπούτσι με κορδόνια

Flat καλοκαιρινά παπούτσια με κορδόνια, σε ένα μοναδικό pastel χρώμα, που θα κάνει τέλεια αντίθεση με τα μαυρισμένα σου πόδια το καλοκαίρι. Υπέροχος συνδυασμός με ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα για χαλαρές βόλτες στο νησί, ή και στην πόλη!

4. COACH αθλητικό παπούτσι σε διάφορα σχέδια

Ένα έντονο αθλητικό παπούτσι, που περιέχει αρκετά χρώματα, τα οποία το κάνουν μοναδικό. Φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και έχει ένα λουρακι, πάνω στα κορδόνια. Ένα τέτοιο COACH αθλητικό, μπορείς να το σετάρεις με μία tennis λευκή φούστα, που είναι εξίσου τάση φέτος, ή με ένα total white σύνολο. Αν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή, σέταρέ το και με ένα total black. Όπως και να έχει, θα έχανε την γοητεία του αν φορεθεί με υπερβολικά σύνολα, τα οποία έχουν και αυτά πολυχρωμία και φασαρία.

5.ZARA μεταλλιζέ γόβες

Κλασσικές γόβες από το ZARA, σε μεταλλιζέ αποχρώσεις που είναι φυσικά τάση φέτος. Μπορείς να την φορέσεις με τα πάντα, για να βγεις για φαγητό ή για ποτό με τις φίλες σου.

6.CANDIE’S Ροζ βελούδινα αθλητικά παπούτσια

Ροζ βελούδινα αθλητικά παπούτσια για να κάνεις τις χαλαρές σου βόλτες με στυλ. Το βελούδινο ύφασμα το αγαπήσαμε το χειμώνα στα φορέματα και στις τσάντες μας, και πρόσθεσε ρομαντική και παιχνιδιάρικη διάθεση στη ντουλάπα μας. Η καλοκαιρινή εκδοχή της βελούδινης ψηλής μπότας πάνω από το γόνατο είναι το βελούδινο αθλητικό παπούτσι, που μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα, καθώς είναι μονόχρωμο και τα υφασμάτινα κορδόνια μπροστά δεν προσδίδουν υπερβολή.

7.Jeffrey Campbell, καφέ δερμάτινο μποτάκι με ασημένες λεπτομέρειες, σε στυλ cowboy.

Τολμηρά δερμάτινα μποτάκια, που μπορούν κάλλιστα να φορεθούν το καλοκαίρι και να εκτοξεύσουν το outfit σας. Ένας απλός συνδυασμός θα ήταν με ένα λευκό skinny παντελόνι, και εξίσου λευκό top. Ή, αν θέλετε να το φορέσετε με φόρεμα, μπορείτε να το σετάρετε με ήσυχα χρώματα, όπως λευκό, ροζ, κίντρινο, ακόμα και pastel γαλάζιο. Τέλος, με ένα απλό τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι θα ήταν εξίσου τέλεια.

8.PUMA, λευκά αθλητικά

Ένα μοντέρνο λευκό αθλητικό παπούτσι, που θα φορεθεί πολύ φέτος. Είναι μέχρι τον αστράγαλο, και μπορείς να το φορέσεις για τις πιο casual, αλλά και τολμηρές εμφανίσεις σου. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα, και θα δείχνει υπέροχο με χρυσές και μεταλλιζέ αξεσουάρ.

9.SCHUTZ, πέδιλα σε έντονο κόκκινο χρώμα ως στον αστράγαλο με κορδόνια

Σέξι πέδιλα για τα καλοκαιρινά σου φορέματα. Φόρεσέ το με ένα pencil φόρεμα, σε λευκό ή κλασσικό μαύρο χρώμα, για μία έντονη εμφάνιση. Πρόσεξε το μακιγιάζ σου να είναι απαλό, και σε γήινες αποχρώσεις.

10.REEBOK, μαύρα αθλητικά παπούτσια

Η νέα συλλογή από REEBOK, που πρωταγονιστεί η GiGi Hadid. Ένα μαύρο κλασσικό χρώμα ενσωματωμένο σε ένα πολύ μοντέρνο αθλητικό παπούτσι για να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις σε total black σύνολα, ή total white.

 

 

 

 

 

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response