Στο σημερινό post μπορείς να διαβάσεις για τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου τώρα στις εκπτώσεις και να επωφεληθείς στο έπακρον!

Ψάχνεις να ανανεώσεις τα ρούχα και τα παπούτσια σου; Τα αξεσουάρ και τις τσάντες; Δες τα παρακάτω ελληνικά online καταστήματα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

1. Celestino

Τεράστια ποικιλία γυναικείων ρούχων, των πιο σύγχρονων τάσεων της διεθνής μόδας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

2.Spartoo

Παπούτσια, ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ online σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τοποθετείται ως No1 e-shop για αγορές παπουτσιών μέσω ίντερνετ.

 

3. Asos

Με κέντρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ιδρύθηκε το 2000 και στοχεύει κυρίως σε ηλικίες 18-34 και διαθέτει περισσότερα από 35.000 προϊόντα από 860+ εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ.

 

4. BrandsGalaxy

Επώνυμες μάρκες που ανανεώνονται κάθε 4 μέρες με έως και 80% χαμηλότερες τιμές.

 

5. Inshoes

Πολυκατάστημα Υποδημάτων και Αξεσουάρ με δωρεάν αποστολή και επιστροφή σε ΌΛΗ την Ελλάδα.

 

6. Yoox

Στο Yoox θα βρείτε μία ανανεούμενη πηγή μόδας, η οποία προσφέρει σπάνια και πρωτότυπα κομμάτια που είναι δύσκολο να βρει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα.

 

7. Z-mall

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει επιλογή live help, απόλυτος προορισμός για on-line αγορές σε πολλές κατηγορίες.

 

8. Αlouette

Το τέλειο  παιδικό καταστάσημα για να ψωνίσετε για τους μικρούς ήρωες της ζωής μας.

9. Factory Outlet

Το Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response