Το ξέρουμε, το να ετοιμαστείς για να βγεις ραντβού δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Η διαδικασία μπορεί να γίνει πολύ κουραστική, και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν είνα η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Τι δώρα θα κάνετε ο ένας στον άλλον, που θα πάτε, τι θα βάλεις, και όλα αυτά τα ερωτήματα σε αγχώνουν με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθείς την ημέρα της αγάπης και του έρωτα έτσι όπως σου αξίζει!

Μπορεί να μην ξέρουμε που ακριβώς θα περάσεις την ημέρα αυτή με τον αγαπημένο σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουμε πως αν βάλεις ένα από τα παρακάτω φορέματα, θα κλέψεις την παράσταση και θα τον εντυπωσιάσεις -ακόμα περισσότερο! Κράτα ανοιχτές τις επιλογές σου και τσέκαρε τα online καταστήματα, και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τα φορέματα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

1.Φόρεμα Guess, 198

 

2. Φόρεμα Forever 21, 17,90

3.Φόρεμα Curriculum, 50

4. Φόρεμα Misguided, 45

5.Φόρεμα Nasty Gal, 98

 

6. Φόρεμα Iris and Ink, 185

7. Φόρεμα Whistles, 189

8. Φόρεμα Reformation, 198

9.Φόρεμα Zara, 49,00

10. Φόρεμα Pixie Market, 135

11. Φόρεμα Pretty Little Thing, 70

12. Φόρεμα Endless Rose, 99

13. Φόρεμα Tobi, 31

14. Φόρεμα Misguided, 15

15. Φόρεμα Pretty Little thing, 21

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response