H μουσική του Bob Marley , η εικόνα και το μήνυμα του είναι αθάνατα. Αυτό είναι ένα γεγονός. Αλλά τυχαίνει ένα άλλο μέλος της οικογένειας Marley να συνεχίζει την μουσική πορεία. Όχι, δεν μιλώ για το γιο του τραγουδιστή, Ziggy Marley – μιλώ για Skip Marley, τον 20χρονο εγγονό του Bob. Με τα τζιν πουκάμισα και το μεγάλο χαμόγελό του επαναφέρει την reggae σε μια νέα γενιά.

“Η μουσική μου είναι για την ειρήνη, την αγάπη και την ευτυχία και την ενότητα, και την συντροφικότητα,” είπε στην Teen Vogue. ”Πρόκειται για τα καλά vibes και τις καλές στιγμές. Να ζήτε απλά την ζωή σας.Αυτό είναι το μήνυμα πίσω από την μουσική μου για τους ανθρώπους.” Στις 3 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι του “Λιοντάρια”, και είναι πραγματικά καλό. Σε αυτό, συνδυάζει την reggae τη φωνή του με κάποιες κιθάρες rock ‘n’ roll. Αν και ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο παππού του, είπε στην Teen Vogue ότι ήταν αισθητή η παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Και αυτό είναι εμφανές στην μουσική του.

Ο Skip, ο οποίος γεννήθηκε στο Κίνγκστον, Τζαμάικα, ζει τώρα στο Μαϊάμι, έμαθε πώς να παίζει το πιάνο, ντραμς, κιθάρα και μπάσο, και αναφέρει ότι- ποτέ δεν έχει κόψει τα μαλλιά του, όπως ο Bob Marley.

Ακούστε το τραγούδι  Lions παρακάτω:

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response