Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας κάνουν να ξεχνάμε και να παραμελούμε πολλές φορές αυτά που έχουν πραγματική αξία. Ποιά είναι αυτά;  Τα άτομα που αγαπάμε και μας αγαπούν. Τα άτομα που μας φροντίζουν, μας συμβουλεύουν, έχουν την μαγική ικανότητα να καταλαβαίνουν όταν δεν είμαστε καλά, τα άτομα που θα τα παρατήσουν όλα αν χρειαστούμε την βοήθεια τους. Είναι οι μητέρες όλου του κόσμου. Αυτές οι ηρωίδες που κάνουν τα πάντα για να δουν το χαμόγελο να δημιουργείται στο πρόσωπο του παιδιού τους. Σ’αυτές χρωστάμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ. Όσοι είμαστε τυχεροί και τις έχουμε στην ζωή μας, ας βρούμε χρόνο να εκτιμήσουμε όλα αυτά που έχουν κάνει και να τις δείξουμε ότι η παρουσία τους στην ζωή μας είναι δώρο Θεού, γιατί πραγματικά είναι οι άγγελοι που πάντα θα μας προστατεύουν.

large

Το πρώτο πράγμα για το οποίο είμαστε ευγνώμων όλοι είναι τα μαθήματα ζωής που μας δίδαξαν. Δεν έχει καμία σημασία το μορφωτικό επίπεδο σε αυτή την περίπτωση. Μας δίδαξαν την αγάπη, τον σεβασμό, και όλες τις αξίες και τα ιδανικά που χρειαζόμαστε για να γίνουμε σωστοί και υπεύθυνοι.

large (1)

Να τις ευχαριστήσουμε για τις τιμωρίες που μας έβαλαν, όσο και αν τις μισούσαμε γιατί μέσω αυτών καταλάβαμε ότι κάθε πράξη έχει τις συνέπειες μας. Η ζωή δεν θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, οπότε μας έμαθαν από νωρίς να προσπαθούμε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα.

Να τις ευχαριστήσουμε που μας άφησαν να χαράξουμε τον δικό μας δρόμο παρόλο που αυτές δεν ήταν πάντα συμφωνες με τις επιλογές μας. Ανέχτηκαν τις τρέλες τις εφηβείας μας, έκαναν υπομονή, και έδειξαν πάντα κατανόηση.

large (4)

Να τις ευχαριστήσουμε που άφησαν τα όνειρα τους στην άκρη για να μας μεγαλώσουν, που αποτελούσαμε και θα αποτελούμε πάντα προτεραιότητα, για όλες τις θυσίες που έχουν κάνει.

Να μην ξεχνάμε τις γυναίκες που μεγαλώνουν χωρίς βοήθεια τα παιδιά τους. Να  αναγνωρίζουμε τον υπέρμετρο δυναμισμό που δείχνουν και την ατελείωτη αποφασιστικότητα. Είναι αυτές οι γυναίκες που από δική τους θέληση προτίμησαν να αναθρέψουν τα παιδιά μόνες, αυτές που τις γύρισαν την πλάτη και έμειναν μόνες και στο τέλος έδειξαν ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν, γιατί το ένστικτο της μητέρας τος οδήγησε να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.

large (2)

Κανένας Superman, οι πραγματικές ηρωίδες είναι η μητέρες μας. Πείτε τις ένα ευχαριστώ, δώστε της την πιο θερμή αγκαλιά και χαρίστε της το πιο λαμπερό σας χαμόγελο.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!