Η Khloe Kardashian ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει  να πληγωθείς από μία σχέση. Είναι αλήθεια ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι συνεχώς επικεντρωμένα στην οικογένεια Kardashian, και οι ζωές τους μοιάζουν να είναι ιδανικές στην σειρά ‘Keeping up with the Kardashians’. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική όπως λέει η Khloe. Μετά το διαζύγιο της με τον Omar, πέρασε μία σκοτεινή περίοδο, έχασε τον εαυτό της, απομονώθηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει τον πόνο που ένιωθε.

2da356962f7f4c0434bfc2ddc9bf0739

Η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή που έχει να προσφέρει στους θαυμαστές της, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν κάποιον που αγάπησαν πολύ είναι να επικεντρωθούν σε μία συγκεκριμένη ασχολία, όπου θα ξεσπάνε και θα βγάζουν όλο τον θυμό και την θλίψη που νιώθουν. Για την Khloe, αυτή η ασχολία ήταν η γυμναστική. Κατάφερε να χάσει κιλά, να αρχίσει μια υγιεινή ζωή, ώστε να αισθανθεί καλύτερα σωματικά, και ύστερα ψυχολογικά.

Khloe-Kardashian

Όπως δηλώνει στα σόσιαλ μίντια, δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο, μπορεί να μην ξεχάσεις ποτέ όσα έζησες με κάποιον, ωστόσο θα είσαι συναισθηματικά πιο ώριμος ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις και να μην αφήνεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε κρατάνε πίσω. Ο χρόνος κυλαέι, και η 30χρονη αναφέρει πως το καλύτερο πράγμα μετά από έναν χωρισμό είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

f

”Βρες ένα χόμπι, ψάξε τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο και ξέχνα όλα τα άλλα. Όσο πιο απασχολημένος είσαι, τόσο λιγότερο χρόνο θα έχεις να αισθάνεσαι άσχημα για μία σχέση που τελείωσε, για κάτι που δεν μπορείς πια να αλλάξεις.Κάθε μέρα θα είναι και πιο εύκολη, αρκεί να βοηθήσεις τον εαυτό σου. ”  – Khloe 

Khloe-Kardashian-khloe-kardashian-39019989-500-743

Ο καθένας είναι διαφορετικός, και κάθε σχέση διαφορετική, ωστόσο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χάνουμε τον εαυτό μας σε τοξικές καταστάσεις. Μπορεί να αγαπάς κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου, λέει η ίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φροντίζεις τον εαυτό σου, ότι δεν θα πηγαίνεις μπροστά.

khloe-kardashian-bedroom-040416-compressed

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!