Όλες μας θέλουμε να νιώθουμε σέξι, ποθητές, και να εκπέμπουμε την αυτοπεποίθηση μας κάθε μέρα σε όλες τις περιπτώσεις!  Είναι ωραία αίσθηση, έτσι δεν είναι;  Νιώθεις ωραία με το σώμα σου, με το ντύσιμο, με το μακιγιάζ που επέλεξες να κάνεις, και όλος ο κόσμος είναι δικός σου για να τον κατακτήσεις!

Τι εννοούμε όμως με την λέξη “sexy” ;  Δεν πρέπει αρχικά να το συγχέουμε με την θέλησή μας να κάνουμε σεξ. Όχι απαραίτητα, τουλάχιστον. Είναι αυτό που επικρατεί κάτω από την επιφάνεια του δέρματος σου.

Sexy είναι ο δυναμισμός που βγάζεις όταν περπατάς, ο τρόπος που εκφράζεσαι, ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που πιάνεις τα μαλλιά σου. Sexy είναι η αγάπη προς το σώμα σου, το μυαλό, το χιούμορ, η αποφασιστικότητα. Sexy είναι να ξέρεις τι ζητάς και να κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις.

Sexy είναι μια κοπέλα που δεν φοβάται να εκφέρει την άποψη της, που αποφασίζει για τον εαυτό της, που σε κοιτάει στα μάτια και ξέρει τι θέλει από σένα. Μια κοπέλα με κόκκινο κραγιόν και γόβα στιλέτο. Μια κοπέλα με φόρμες και ανακατεμένα μαλλιά. Sexy είναι η καθεμία από εμάς που νιώθει καλά με το σώμα της, η καθεμία από εμάς που οι ανασφάλειες δεν χωράνε στο χαμόγελο της.

Δεν νιώθουμε όμως sexy κάθε μέρα, ας είμαστε ειλικρινείς. Άνθρωποι είμαστε και αντιμετωπίζουμε δύσκολες μέρες που όλα μας πάνε στραβά και θέλουμε απλά να κρυφτούμε από όλα και από όλους. Για παράδειγμα, εγώ δεν νιώθω sexy όταν μετά από 10 απόπειρες δεν μπορώ να βγάλω μια αξιοπρεπή selfie, ή όταν συγκρίνω τον εαυτό μου με τα μοντέλα της Victoria ‘s Secret. Όμως ξέρετε τι; Κάθε φορά που είμαι σε τέτοια θέση, φροντίζω να κάνω τον εαυτό μου να νιώθει όσο πιο όμορφα μπορεί, να βγάλει προς τα έξω την πιο sexy εκδοχή!

Την επόμενη φορά που θα κοιταχτεις στον καθρέφτη και δεν θα είσαι ικανοποιημένη με την αντανάκλαση σου, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!  Ωστόσο, να υπενθυμίσω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να περνάμε δύσκολες μέρες, όμως μερικά αισθήματα είναι  άχρηστα, και ένα από αυτά είναι να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου!  Όλες έχουμε μια sexy γυναίκα μέσα μας, αρκεί να ξέρουμε πως να την βγάλουμε προς τα έξω!

 

Η δύναμη της εμφάνισης!

Βάλε το αγαπημένο σου φόρεμα, τα αγαπημένα σου παπούτσια, το νέο σου κραγιόν και ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να βάλεις την αγαπημένη σου κολόνια. Δεν μπορείς να φανταστείς την αίσθηση του να περπατάς και να αφήνεις το άρωμα σου, το στίγμα σου στον κόσμο!  Είναι όλα θέμα ψυχολογίας!

Να φροντίζεις το δέρμα σου!

Peeling και ενυδάτωση, μην βαριέσαι!  Θα αισθάνεσαι όμορφα, και θα δείχνεις ακόμα πιο όμορφα.
Extra tip: Palmer’s cocoa butter! Θα μυρίζεις όπως ένα γλυκό cookie, κια όλοι λατρεύουν τα cookies. Και όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο, είναι άνθρωποι ανάξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Να ακούσεις μουσική!

Την κατάλληλη μουσική, εννοώ. Θα σε βάλει στο σωστό μουντ, θα αλλάξει ο τρόπος που νιώθεις, θα ταξιδέψεις, θα αφεθείς! Μπορείς σε αυτό το σημείο να βάλεις ένα ποτήρι κρασί και να νιώσεις σαν πρωταγωνιστρια του Hollywood.

Η sexy μουσική που μπορείς να ακούσεις:
Strange Love – Halsey
Radio – Lana Del Ray
Eyes on fire – Blue Foundation
Whatever you like – Anya Marina
Is there somewhere – Halsey
Method Acting –  Bright Eyes

Διάλεξε την σωστή παρέα!

Απομάκρυνε τους αρνητικούς ανθρώπους, γιατί όσοι σε “ρίχνουν” ψυχολογικά δεν ανήκουν στην ζωή σου. Ο χρόνος σου είναι υπερβολικά πολύτιμος για να τον ξοδέψεις σε άτομα που βγάζουν πάνω σου τις δικές τους ανασφάλειες. Εξάλλου, ξέρεις τι λένε: Καλύτερα μόνη, παρά με κακή παρέα!

Σύγκριση, τέλος!

Σταμάτα να κοιτάς για ώρες τα μοντέλα στο Instagram, αρκετά!  Να αφοσιωθείς στον εαυτό σου, και στους τρόπους που μπορείς να βελτιώσεις ότι δεν σου αρέσει πάνω σου. Οι γκρίνιες και τα κλαψουρίσματα στις φίλες σου δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Όσες κοπέλες δείχνουν την λαμπερή ζωή από τα social media, επιδεικνύουν μόνο τα θετικά, και δεν βλέπεις τις ατελείωτες ώρες που τις πήραν για να ετοιμαστούν, ή τις ώρες στο γυμναστήριο για να έχουν ένα ωραίο σώμα.

Σοκολάτα! 

Έχει αποδεχτεί και επιστημονικά εξάλλου ότι μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση. Επομένως, ΔΕΝ έχεις καμία δικαιολογία να ΜΗΝ νιώθεις sexy!

Ελπίζω να νιώθεις λίγο πιο σέξι μετά από αυτό που διάβασες και να αισθάνεσαι την μαγνητική, δυναμική, σεξουαλική ενέργεια να διαπερνά την οθόνη του υπολογιστή σου.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!