Έχεις δει πολλές ταινίες τελευταία στις οποίες οι σχέσεις μοιάζουν καλύτερες από την δική σου; Υπάρχει περισσότερο πάθος και ενθουσιασμός και ζηλεύεις που δεν ισχύει το ίδιο για σένα και για τον σύντροφο σου; Ποιός άραγε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με τον Ryan Gosling και την Emma Stone στο La la land; Η ακόμα και στο Crazy, stupid love.

Ας ρίξουμε την ευθύνη στους σεναριογράφους του Hollywood και στις καταπληκτικές ικανότητες των ηθοποιών να δείχνουν την τέλεια σχέση στην μεγάλη οθόνη, γιατί ξέρουμε από πρώτο χέρι φυσικά ότι καμία σχέση δεν είναι ιδανική, όπως παρουσιάζονται στις ρομαντικές κωμωδίες. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να προβαίνουμε σε μία συναισθηματική σύγχηση και να συγκρίνουμε τον έρωτα που ζούμε, με αυτόν που παρακολουθούμε στον κινηματογράφο.

Έτσι, καταλήγεις να βλέπεις τα ζευγάρια να κάνουν βόλτες στο Central Park, να γελάνε δυνατά, να κοιτάνε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να υπόσχονται αιώνια αγάπη, ενώ εσύ είσαι στον καναπέ και δεν θυμάσαι την τελευταία σας ρομαντική στιγμή. Μαλώνετε όλο και πιο συχνά και δεν ξέρεις τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις όπως ένιωθες στην αρχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την στιγμή που είσαι θυμωμένη, να ξεσπάς και οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου να πληγώνουν τον σύντροφο σου και να δηλητηριάζουν την σχέση σας.

Ο Adam Fields είναι σύμβουλος γάμου και θεραπευτής και έχει μοιραστεί μαζί μας τα 10 top πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν είσαι θυμωμένη με τον σύντροφο σου. Την επόμενη φορά που θες να φωνάξεις, σκέψου τις παρακάτω 10 καταστάσεις που έζησες μαζί του για να ηρεμήσεις και να αποτρέψεις τον καβγά να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να βγει εκτός ελέγχου.

  • Θυμίσου την πρώτη φορά που βγήκατε, την πρώτη φορά που τον είδες.
  • Το πρώτο σας φιλί.
  • Την πρώτη φορά που πήγατε διακοπές μαζί.
  • Το πρώτο δώρο που σου έκανε.
  • Την πρώτη φορά που τον σύστησες στις φίλες σου.
  • Το καλύτερο σεξ που έχετε κάνει.
  • Τις ήσυχες στιγμές που χαλαρώνετε και βλέπετε ταινίες αγκαλιά.
  • Το αστείο που σας έκανε να γελάσετε με τις ώρες.
  • Μία έκπληξη που έτοιμασε για σένα.
  • Την πρώτη φορά που σου είπε σ’αγαπώ.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες στιγμές για ένα ζευγάρι που καθορίζουν την σχέση τους, και είναι όλες διαφορετικές για το καθένα. Σκέψου όλους τους λόγους που σε έκαναν να επιλέξεις τον σύντροφο σου μεταξύ άλλων.

  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response