Η σύγχρονη γυναίκα αντιπροσωπεύει τον εαυτό της αναλόγως την περίσταση και δεν αγνοεί την μόδα και την περιποίηση όταν πετάει, ή όταν πρέπει να βρίσκεται για ώρες σε ένα αυτοκίνητο ή λεωφορείο.

Η γυναίκα που ξέρει να συνδυάζει το στυλ και την άνεση όταν ταξιδεύει μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Απολαμβάνει το ταξίδι αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το νέο της outfit!

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να φοράς στα ταξίδια σου για να καταφέρεις τον συνδυασμό.

1.Πουλόβερ ζιβάγκο

2. Παλτό μακρύ σε nude/γήινη απόχρωση

3. Oversized hoodie με αξεσουάρ

4.Φούστα midi

5.Μποτάκι με φερμουάρ

6. Λευκή μπλούζα, απλή χωρίς στάμπες για να την φορέσεις όπως θέλεις.

 

 

 

7. Ολόσωμο

Όσο για το μακιγιάζ, προτίμησε να ενυδατώσεις καλά το πρόσωπό σου και να έχεις στο τσαντάκι μαζί σου την ενυδατική για να την χρησιμοποιήσεις δεύτερη φορά κατά την διάρκεια του ταξιδιού σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου αφυδατωθεί η ξεραθεί λόγω της κούρασης ή αλλαγή καιρού.

Αν θες να καλύψεις τις ατέλειες και επιλέξεις να βάλεις make up, μία κρέμα bb ή cc θα ήταν το ιδανικό. Για τα μάτια προτίμησε μία βάση κονσίλερ, και μάσκαρα διαρκείας.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα nude κραγιόν και είσαι έτοιμη! Μην το παρακάνεις όμως, καθώς σε περίπτωση που κοιμηθείς στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητο να μην ξεβάψει.

 

Tags : ρούχα
  • Ακολουθήστε μας και στο Facebook:

Eli
Το online περιοδικό ELI, λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, είναι κοντά σου από το 2016 και σε εμπνέει να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό! Η ομάδα μας αποτελείται από fashionholics και beauty junkies που αγαπάνε να μοιράζονται μαζί σου συμβουλές για το make up, την ομορφιά, και την μόδα! Είμαστε εδώ για να κάνουμε reviews τα τελευταία προϊόντα, να δώσουμε styling tips και οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle. Σου λύνουμε κάθε απορία και να είσαι σίγουρος-η θα σου απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Leave a Response